30. 11. 2021 - 10:52
Mbappeova reakcija na dodjeli Zlatne lopte najbolje pokazuje...
907
Shares
Mbappeova reakcija na dodjeli Zlatne lopte najbolje pokazuje zašto želi napustiti PSG i pojačati Real (VIDEO)

PARIZ

Mbappeova reakcija na dodjeli Zlatne lopte najbolje pokazuje zašto želi napustiti PSG i pojačati Real (VIDEO)

30. 11. 2021 - 10:52
0
Shares

U Parizu je sinoć održana ceremonija dodjele Zlatne lopte koju je ponovo osvojio Lionel Messi.

Omaleni Argentinac je po sedmi put u svojoj karijeri izabran za najboljeg igrača svijeta i postao je apsolutni rekorder po broju osvojenih Zlatnih lopti (čak sedam).

Međutim, mnogi smatraju da ovaj put Argentinac nije zaslužio ovu nagradu, te da je ona trebala ići u ruke Roberta Lewandowskog. No, nakon što je France Football saopštio da se uvodi i nagrada za najboljeg napadača bilo je jasno šta se sprema.

Na ceremoniji u Parizu bilo je zaista dosta zanimljivo, a mnoge fudbalske zvijezde odlučile su da prisustvuju dodjeli Zlatne lopte.

Tu je bio i Kylian Mbappe koji je sjedio pored Messija, ali se našao u centru pažnje zbog reakcije nakon što je saopšteno da je on završio tek na devetom mjestu u poretku najboljih fudbalera svijeta.

Mbappe već nekoliko sezona igra na odličnom nivou u klubu i reprezentaciji, ali očito da je očekivao bolji plasman od devetog mjesta, te je to njegova reakcija najbolje pokazala. Nju pogledajte OVDJE.

Mnogi smatraju da je to najbolji dokaz zbog čega Mbappe želi da napusti PSG i pređe u Real, izađe iz sjene Messija i Neymara, te ode u klub gdje će biti prva zvijezda i na kraju i sam uspjeti da osvoji Zlatnu loptu.

Učitaj još novosti