29. 11. 2021 - 20:45
SVI SU BULJILI U NJU Anna Lewandowski blista, a šta tek reći...
907
Shares
SVI SU BULJILI U NJU Anna Lewandowski blista, a šta tek reći za Messijevu Antonelu

SVI SU BULJILI U NJU Anna Lewandowski blista, a šta tek reći za Messijevu Antonelu

29. 11. 2021 - 20:45
0
Shares

U Parizu su se tokom dana skupljale mnoge zvijezde iz svijeta nogometa.

Robert Lewandowski svakako je među najvećim zvijezdama uz Lionela Messija, a ujedno je i jedan od glavnih kandidata za osvajanje Zlatne lopte.

Napadač Bayerna je imao impresivnu sezonu sa Bavarcima i očekivano je da bude ili pobjednik ili na drugom mjestu, a mnogi tvrde da će nagrada ipak otići u ruke omalenog Argentinca.

Robert je sa suprugom Annom stigao na crveni tepih i dobili su velike aplauze, a njegova ljepša polovina tradicionalno je zasjala i privukla veliku pažnju.

"Dobro je biti ovdje. To je nešto posebno i sretan sam što sam ovdje. Svaka nagrada je nešto izvanredno u nogometu. Takva nagrada nas jako veseli", rekao je Lewandowski odmah nakon dolaska na ceremoniju.

Ni on, a ni njegva supruga Anna nisu skidali osmijeh sa lica, a vidjet ćemo hoće li njihova sreća biti upotpunjena do kraja. Kako su izgledali pogledajte OVDJE.

Inače, France Football je ranije danas najavio da će biti i dvije nove nagrade, a jedna od njih je "najbolji napadač" i čini se da tu neće biti puno dilema kome će ona pripasti...

Neki od glavnih kandidata su se pojavili na crvenom tepihu, ali svakako najviše pažnje uz Poljaka privukao je Lionel Messi.

Argentinac je blizu osvajanja sedme Zlatne lopte, a također je stigao u društvu supruge Antonele Roccuzzo i sa svojim sinovima.

Argentinac se odlučio za odijelo sa šljokicama, a njegovi sinovi Mateo, Thiago i Ciro su također imali identičan stajling.

Treba istaći i da je Antonela izgledala zaista impresivno te se može reći da je zasjenila svog supruga.

 

Učitaj još novosti