26. 11. 2021 - 08:27
Ronaldo kakvog nikad niste vidjeli! POJAVIO se SNIMAK iz...
907
Shares
Ronaldo kakvog nikad niste vidjeli! POJAVIO se SNIMAK iz svlačionice Juventusa (VIDEO)

Ronaldo kakvog nikad niste vidjeli! POJAVIO se SNIMAK iz svlačionice Juventusa (VIDEO)

26. 11. 2021 - 08:27
0
Shares

Cristiano ROnaldo bijesan ulazi u svlačionicu, skida se i urla na saigrače: "Igramo kao govna! Ja igram kao govno, također! Igramo apsolutno užasno u hitno se trebamo sabrati! To je činjenica. Ovo je utakmica Lige prvaka i moramo pokazati karakter!"

Svi osim jednog na ovu Ronaldovu tiradu u kombinaciji talijanskog i španjolskog šute, gledaju u pod ili u prazno. Taj jedini koji mu prilazi te ga smiruje držeći ga za ramena i govoreći mu da mora biti primjer ostalima je Juan Cuadrado. Ronaldo na to još više poludi i viče: "Ne govorim ovo samo drugima, ja sam također užasan!" Na to i Cuadrado počne vikati na Ronalda, a vrlo napetu situaciju jedva smiri trener Andrea Pirlo obraćenjem obojici: "Dosta! Dosta Juan, dosta Cri!"

Ovo je scena koja je procurila iz Amazonovog dokumentarca "Juventus: Sve ili ništa", koji iznutra prikazuje Juventusovu prošlu sezonu. Ronaldovo urlanje u svlačionici je na poluvremenu uzvrata osmine finala Lige prvaka u Torinu protiv Porta, pri vodstvu gostiju 1:0 i to nakon što su u prvoj utakmici na svom terenu pobijedili 2:1. Čini se da je Ronaldovo motivacijsko deranje dalo ploda jer Juventus je u nastavku preokrenuo na 2:1 i imao igrača više, ali je onda u produžecima pobijedio s pirovih 3:2 te prerano ispao iz Lige prvaka.

Ronalda je Juventus platio talijanski rekordnih 112 miliona eura, ali peterostruki osvajač Lige prvaka u tri godine u Torinu nije uspio i tamo donijeti europski naslov. 

Učitaj još novosti