25. 11. 2021 - 16:15
Mnogima je bilo smiješno što ga porede s Iniestom, a on je...
907
Shares
Mnogima je bilo smiješno što ga porede s Iniestom, a on je pokazao svima kakav je majstor (VIDEO)

Mnogima je bilo smiješno što ga porede s Iniestom, a on je pokazao svima kakav je majstor (VIDEO)

25. 11. 2021 - 16:15
0
Shares

Meč na Camp Nouu završen je bez golova zbog čega je upitno da li će se Barcelona plasirati dalje. Katalonci imaju dva boda prednosti, ali u posljednjem kolu igraju u gostima protiv Bayerna.

S druge strane Benfica na svom terenu dočekuje Dynamo Kijev i treba ima pobjeda da ostanu u igri za drugu poziciju.

Ako Benfica dobije Dynamo u tom slučaju Barceloni će odgovarati samo pobjeda u Minhenu što je u ovom trenutku čini se teško očekivati.

Barcelona je u utorak imala nekoliko šansi da dođe do pobjede, ali imala je i Benfica koja je u samom finišu meča promašila nekoliko zicera.

Xavi je i ovaj put dao šansu igračima iz La Masije, a već sada se može reći da su Gavi i Nico standardni prvotimci katalonskog kluba.

Gavi je oduševio sve svojim igrama ove sezone zbog čega je i postao najmlađi reprezentativac u historiji Španije, a mnogi su ga odmah počeli porediti s legendarnim Andresom Iniestom.

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da Gavi nije ni približno dobar kao Iniesta, ali on svaku utakmicu pokaže koliko griješe u tome.

Gavi je i protiv Benfice imao dva fantastična solo prodora, te je podsjetio na slavne dane Inieste kada je s lakoćom uspio da prevari protivničke igrače. Mladi igrač Barcelone je jednostavno "letio" po terenu, a ove akcije nisu ostale nezapažene i postale su hit na društvenim mrežama.

 

Učitaj još novosti