25. 11. 2021 - 15:39
RONALDOVI ANĐELI ČUVARI PROŠLI PAKAO: Ko su elitni specijalci...
907
Shares
RONALDOVI ANĐELI ČUVARI PROŠLI PAKAO: Ko su elitni specijalci koji čuvaju Cristijana? Blizanci se kao vojnici borili na ratištima

PO POVRATKU U UNITED

RONALDOVI ANĐELI ČUVARI PROŠLI PAKAO: Ko su elitni specijalci koji čuvaju Cristijana? Blizanci se kao vojnici borili na ratištima

25. 11. 2021 - 15:39
0
Shares

Cristiano Ronaldo je ubjedljivo najpopularniji sportista današnjice te gdje god da se pojavi izaziva ogromnu pažnju. 

Posljednjih godina krađe u domovima fudbalera su postali česta pojava zato nije iznenađenje zašto mnogi poduzimaju razne mjere kako bi sebe i voljene držali sigurnim.

Jedan od njih je i Ronaldo koji osim brojnih kamera i alarma u svom domu ima i dva privatna zaštita koji su zaduženi za njegovu sigurnost otkako se vratio u Manchester United.

I dok čeka blizance koje će za nekoliko mjeseci poroditi njegova partnerica Georgina Rodriguez, portugalskog asa već sada čuvaju dvojica blizanaca.

Radi se o dvojici opasnih i žestokih momaka. U pitanju su Sergio i Jorge Ramalheiro koji su se u prošlosti kao vojnici borili u Afganistanu.

Dva bivša vojnika su u septembru fotografisani sa Cristianom kada se on pripremao za put u Švicarsku na meč Lige prvaka, a fotografisani su i sa Georginom i Ronaldovom djecom prilikom posjete Madridu.

Nakon što su prošli pakao na Srednjem istoku vratili su se u Portugal gdje su radili u policiji i bili su zaduženi za čuvanje sudija i političara. Poslije toga krenuli novim putem, odnosno počeli da rada privatno.

Inostrani mediji izvještavaju da Sergio i Jorge imaju i trećeg identičnog brata, da se radi o trojkama, ali je on odlučio da ostane u policiji te da i dalje štiti svoju zemlju.

"Sposobni su da se obuku elegantno i izgledaju normalno te da se uklope u sredinu, ali brzo razmišljaju i djeluju u pravo vrijeme", kazao je neimenovani izvor.

Definišu ih kao veoma jake momke, fizički i mentalno nakon što su u prošlosti uspješno završili obuku u specijalnoj jedinici portugalskih komandosa.

Cristiano je obzirom na svoju popularnost uvijek nastojao da bude dobro zaštićen. U prošlosti ga je čuvao MMA borac Goncalo Salgado te padobranaca Nuno Marecos koji se, vjerovali ili ne, borio protiv bikova.

Učitaj još novosti