24. 11. 2021 - 13:48
ZAVRŠEN RAT OKO LUKE JOVIĆA, SRBIN JE VEĆ IZABRAO: Čeka se...
907
Shares
ZAVRŠEN RAT OKO LUKE JOVIĆA, SRBIN JE VEĆ IZABRAO: Čeka se samo

ZAVRŠEN RAT OKO LUKE JOVIĆA, SRBIN JE VEĆ IZABRAO: Čeka se samo "da" Real Madrida i konačno je slobodan

24. 11. 2021 - 13:48
0
Shares

Srpski napadač Luka Jović evidentno je pogriješio kada je odlučio da nakon dveij sjajne sezone u Frankfurtu ode u Real Madrid pošto za dvije i po godine u "kraljevskom klubu" nije dobio pravu šansu.

Pošto se čini da ništa bolje neće biti ni u budućnosti, Jović je tražio od Real Madrida da ga puste u januaru da promeni klub, a sudeći po informacijama "El Nasionala" - zna i gdje bi volio da igra. Njegove ambicije poklapaju se sa interesovanjem, ali se opet oko njega vodi bitka.

screenshot-10

Naime, Jovića žele Milan i Inter i u poslednjih nekoliko dana oba kluba kontaktirala su njegovog agenta Falija Ramadanija, spremni su da se bore za njegov potpis, ali je srpski napadač navodno već prelomio.

Više mu se dopada ideja o odlasku u Milan, pošto veruje da bi tamo imao više prostora da igra, dok se to dopada i Real Madridu koji bi, na insistiranje Karla Anćelotija, rado vratio Brahima Dijaza. U pitanju je španski fudbaler koji je na pozajmici kod "rosonera", a puštanjem Jovića - dogovorili bi se da prekinu taj ugovor.

Problem sa Interom je i što imaju finansijskih poteškoća, a zbog neizvesnosti u narednim godinama Jović ne bi hteo da preuzima takvu vrstu rizika.

Podsetimo, Jović je za dve sezone u Real Madridu postigao dva gola.

Izvor:Mono

Učitaj još novosti