24. 11. 2021 - 07:59
Nestvaran promašaj u 93. minuti, mogao je uništiti Barcelonu u...
907
Shares
Nestvaran promašaj u 93. minuti, mogao je uništiti Barcelonu u Ligi prvaka: Obrukao se za sva vremena, pogledajte šta se desilo (VIDEO)

Nestvaran promašaj u 93. minuti, mogao je uništiti Barcelonu u Ligi prvaka: Obrukao se za sva vremena, pogledajte šta se desilo (VIDEO)

24. 11. 2021 - 07:59
0
Shares

Švicarski nogometaš Haris Seferović sinoć je na stadionu Nou Camp i zvanično mogao izbaciti Barcelonu iz Lige prvaka, no u 93. minuti susreta 5. kola grupne faze promašio je veliku šansu i nije iskoristio činjenicu da Ter Stegen nije bio na svom golu.

Barcelona i Benfica sinoć su odigrali izuzetno zanimljiv meč, no pogodaka nije bilo i putnik u nokaut fazu će biti odlučen nakon posljednjeg šestog kola.

screenshot-11
Ipak, u nešto boljoj situaciji je Benfica koja će u posljednjem kolu igrati protiv Dynamo Kieva, dok će Barcelona gostovati kod Bayerna i ukoliko doživi poraz, a Benfica pobijedi tim iz Ukrajine, onda će katalonski klub takmičenje u Ligi prvaka završiti već u grupnoj fazi.

No, Barcelona se od Lige prvaka mogla oprostiti i sinoć u meču protiv Benfice, no Haris Seferović u 90+3. minuti nije bio priseban i umjesto loptu u prazan gol, poslao je pored stative i tako napravio sigurno jedan od najvećih promašaja ikad viđenih u Ligi prvaka.

Činjenica, Seferović je ispred sebe imao i Erica Gariju, no on mu nije pretjerano smetao s obzirom na to da je ranije zaobišao Ter Stegena i ispred sebe je imao praznih sedam metara.

Promašaj možete pogledati OVDJE I OVDJE.

Barcelona ostaje na drugom mjestu u grupi sa sedam osvojenih bodova, dva više od Benfice koja je na trećem mjestu.

Učitaj još novosti