23. 11. 2021 - 14:24
Žena ga ostavila zbog prevare, a on se sada izvinjava:...
907
Shares
Žena ga ostavila zbog prevare, a on se sada izvinjava:

Žena ga ostavila zbog prevare, a on se sada izvinjava: "Inshallah jednog dana ćeš mi oprostiti"

23. 11. 2021 - 14:24
0
Shares

Bivši francuski fudbaler Eric Abidal našao se u centru ljubavnog skandala.

Prije nekoliko dana francuski mediji otkrili su da je Abidal imao ljubavnu aferu s igračicom PSG-a, Kheirom Hamraoui, koja je nedavno brutalno pretučena na ulicama Pariza.

Abidal i Kheira svoju vezu počeli su dok je još ona igrala u Barceloni, ali ju je ona prekinula ljetos što je itekako iznenadilo bivšeg fudbalera.

Njihova afera otkrivena je tek prije nekoliko dana kada je Kheira pretučena, a prvi osumnjičeni bio je upravo Abidal. Mnogi su bili u šoku što se on povezuje s igračicom PSG-a, ali na kraju je objavljeno da su oni bili u vezi.

No, novi šok bio je kada se na listi osumnjičenih pojavila i Abidalova supruga Hayet koja je privedena na saslušanje.

Navodno, francuska policija ima dokaze da je upravo Hayet organizovala napad na Kheiru što je šokiralo javnost. Istraga još uvijek traje, a Hayet je odlučila da javno prozove svog supruga za prevaru i zatražila je razvod.

Ona je poručila da ju je Abidal još jednom izdao i zabio nož u leđa i očito je da ovo nije bila prva ljubavna afera koju je imao.

Da stvar bude zanimljivija Abidal je navodno odlučio da se pomiri s Kheirom. Jutros se i on oglasio na Instagramu i od svoje supruge javno je zatražio oprost.

"Hayet Abidal oprosti mi. Koja god bila tvoja odluka ostat ćeš u mojim očima kao žena mog života, a posebno kao majka naše predivne djece. Zaslužujem sve ovo poniženje čak ako me ono živog ubije. El hamdouli'allah. Inshallah jednog dana ćeš mi oprostiti", poručio je Abidal.

Izvor:Sportsport

Učitaj još novosti