22. 11. 2021 - 12:58
NOVI SRAMAN NAPAD IZ SRBIJE Kešelj OVIM zabludama pokušao...
907
Shares
NOVI SRAMAN NAPAD IZ SRBIJE Kešelj OVIM zabludama pokušao oblatiti Nurkića: Laž je izgleda njihovo najjače oružje

NOVI SRAMAN NAPAD IZ SRBIJE Kešelj OVIM zabludama pokušao oblatiti Nurkića: Laž je izgleda njihovo najjače oružje

22. 11. 2021 - 12:58
0
Shares

Nebojša Ćović je ekspresno odgovorio košarkašu Portlanda, a sada je stigla i nova SRAMNA izjava sa Malog Kalemegdana.

NURKIĆ PORUČIO ČOVIĆU: "Ako vas KRIMINALCI PROZIVAJU, onda znate da radite nešto dobro"

Ovog puta se oglasio član predsjedništva KK Crvena zvezda Marko Kešelj.

SRBIJA SE OKOMILA NA BH. NBA ZVIJEZDU Čović odbrusio Nurkiću: Lako je glumiti vikend nacionalistu i podgrevati mržnju

Njegovo obraćanje javnosti povodom istupa Jusufa Nurkića prenosimo u cijelosti

- Umesto da iskoristi svoje sportske kvalitete i radi na promociji onoga što je sport u svojoj biti, a to je spajanje ljudi, građenje dobrih odnosa, poštovanje rivala i različitosti svih ljudi, ma koje vere, rase i nacije bili, Jusuf Nurkić je ponovo uradio sve suprotno od toga i stavio se na suprotnu stranu ovaj put napadajuću KK Crvena zvezda i njenog predsednika.

Još jedanput je pokazao svoje pravo lice mrzitelja, promotera podela i jeftinog nacionalizma, što i ne čudi s obzirom da takve poruke dolaze od čoveka koji se na svojim društvenim mrežama i javnim nastupima svrstava uz ratne zločince, i ostale zlikovce poznate po svojim nedelima.

Kao takvom, nije mu mesto, ne u Crvenoj zvezdi ili nekom drugom klubu na teritoriji naše zemlje, nego bi trebalo da bude persona non grata u našoj državi čiji narod i jeste najviše propatio od strane koljača koje on promoviše.

Poštujući njegove dečačke snove da zagra za klub za koji od malena navija, pitanje je da li mu je ovde mesto i kao turisti iz gore navedenih razloga, a kamoli da igra košarku i zarađuje novac - izjavio je Kešelj.

Zaista je sramno kako su se mediji u Srbiji i čelnici Zvezde okomili na našeg Nurkića, a smeta im što je zapravo nosio majicu s imenima Devet heroja koji su hrabro dali svoj život za opstanak Bosne i Hercegovine. Niti jedan od njih nije bio ratni zločinac, kako uporno tvrde iz Beograda. Prvo bi trebalo malo da se informišu, pa tek onda javno istupaju i blate Nurkića samo zbog toga što je iz BiH i što ne zaboravlja agresiju na svoju zemlju, u kojoj je, gle li čuda, učestvovala upravo i Srbija.

Učitaj još novosti