07. 12. 2021 - 16:24
TREBA VAM SAMO 12 MINUTA DNEVNO: Uz ove dvije vježbe vrlo lako...
907
Shares
TREBA VAM SAMO 12 MINUTA DNEVNO: Uz ove dvije vježbe vrlo lako do savršenih leđa i trbušnjaka!

SAVJETI

TREBA VAM SAMO 12 MINUTA DNEVNO: Uz ove dvije vježbe vrlo lako do savršenih leđa i trbušnjaka!

07. 12. 2021 - 16:24
0
Shares

Fitnes trener iz Arizone Jeremy Scott pokazao je kako gradi svoje bicepse i stomačne mišiće i to uz pomoć samo dvije vježbe. Vježba u koju se ovaj trener kune jeste chin up, koja savršeno gradi leđa i bicepse. Chin up je zahvat kod kojeg dlanove okrećete prema unutra da gledaju u vas. Najčešća širina ovog zahvata je širina ramena. 

Držite se za šipku dlanovima okrenutima prema gore i rukama u širini ramena te visite na dužini ruku. Prekrstite gležnjeve iza sebe. Povucite prsa prema šipki, pauzirajte i vratite se u viseći položaj s ispruženim rukama.

Tijelo mora ostati čvrsto. Budete li pravilno radili ovu vježbu izgradit ćete leđa, imati velike bicepse i savršene trbušnjake. 

Druga vježba je dragon flag koja zahtijeva potpunu kontrolu tijela. Dok spuštate noge morat ćete se usredotočiti na kontoliranje trbušnih mišića, donjeg dijela leđa i stražnjice. Ovo je jedna od najtežih vježbi.

Lezite na ravnu klupu s rukama savijenim u laktovima, držite se sa strana odmah pored glave. Iz ležećeg položaja, držeći tijelo što je moguće više pravim, podignite se sve do zatvaranja pravog ugla u odnosu na klupu.

Za izvođenje ovih vježbi trebat će vam samo 12 minuta. Chin up uradite u deset ponavljanja, a dragon flag u pet ponavljanja.

Učitaj još novosti