17. 11. 2021 - 12:09
Bivši Ngannouov trener: Francis je nezahvalan, hranio sam ga...
907
Shares
Bivši Ngannouov trener: Francis je nezahvalan, hranio sam ga kao ilegalnog imigranta

Bivši Ngannouov trener: Francis je nezahvalan, hranio sam ga kao ilegalnog imigranta

17. 11. 2021 - 12:09
0
Shares

U januaru nas očekuje veliki teškaški spektakl u UFC-u. 22. tog mjeseca Francis Ngannou će pokušati obraniti pojas protiv privremenog prvaka i prvog izazivača Cyrila Ganea. Kako se borba bliži, tenzije između dvije ekipe sve su veće.

Podsjećamo, Ngannou i Gane nekoć su trenirali u istoj dvorani. Gane je Francuz, dok se Ngannou onamo doselio iz Kameruna tražeći posao i bolju sreću u životu. Posebno su zategnuti odnosi između francusko-kamerunskog borca i njegovog bivšeg trenera Fernanda Lopeza.

screenshot-46

Lopez je u razgovoru za MMA Hour žestoko napao Ngannoua. "Znate, on je prilično nezahvalan tip. Hranio sam ga i prihvatio kad je ilegalno bio u Francuskoj. Uvijek čujete da borci zahvaljuju svojim trenerima, a on mene nikad nije spomenuo. Samo je jednom to učinio i to zato što su ga zamolili", rekao je bivši trener prvaka.

Ispričao je i zanimljivu situaciju koja se dogodila između Ngannoua i njegove djevojke: "Moja djevojka i Francis su zajedno putovali nakon njegove borbe. Letjeli su u Pariz, a ona je zaboravila novčanik u SAD-u. Na aerodromu u Parizu je ostavila automobil i dobila je kaznu. Kada su došli u Francusku, odvezla je Francisa kući i zamolila ga da joj plati kaznu za parking. On ju je pitao može li to riješiti na neki drugi način."

Na kraju je ipak smirio tenzije: "On je jako dobar i ljubazan s djecom, prava dobričina. Da moram nekome povjeriti da mi čuva kćer, to bi bio on. Djeca ga fasciniraju."

Učitaj još novosti