16. 11. 2021 - 11:56
Messi izveo savršen slobodnjak, pa ni sam nije mogao da...
907
Shares
Messi izveo savršen slobodnjak, pa ni sam nije mogao da vjeruje šta je uradio: Kažu da mu je najbolji slobodan udarac u karijeri

Messi izveo savršen slobodnjak, pa ni sam nije mogao da vjeruje šta je uradio: Kažu da mu je najbolji slobodan udarac u karijeri

16. 11. 2021 - 11:56
0
Shares

Lionel Messi je u svojoj dosadašnjoj karijeri zabio mnoštvo nevjerovatnih golova, a mnogi kažu da je trenutno najbolji izvođač slobodnih udaraca na svijetu.

Messi je u svojoj dosadašnjoj karijeri zabio skoro 800 golova, a mnogi od njih bili su pravo remek-djelo.

screenshot-25

Argentinac je u dresu Barcelone i reprezentacije Argentine mnogo puta oduševio fudbalsku javnost svojim potezima i golovima zbog čega mnogi smatraju da je on jedan od najboljih igrača svih vremena.

Pored toga prethodnih godina mnogi potenciraju da je upravo Messi trenutno najbolji izvođač slobodnih udaraca.

Messi je zabio nekoliko fantastičnih golova iz slobodnjaka, ali je dan od njih se posebno izdvaja.

Naime, Messi je prije pet godina na meču protiv Sjedinjenih Američkih Država zabio fantastičan pogodak iz slobodnog udarca, a njegovi fanovi tvrde da je to njegov najsavršeniji gol iz prekida u karijeri.

Messi je bio milimetarski precizan jer je pogodio rašlje na strani na kojoj je bio golman, a on nije imao nikakvih šansi da zaustavi udarac Argentinca.

I Messijeva reakcija nakon gola govori da je i sam bio iznenađen koliko dobro je izveo taj slobodan udarac koji je sigurno jedan od najsavršenijih koje smo vidjeli prethodnih godina.

Pogledajte OVDJE.

Učitaj još novosti