15. 11. 2021 - 08:01
SNIMAK KOJI NISTE MOGLI VIDJETI NA TV-U, RONALDO URLAO NA...
907
Shares
SNIMAK KOJI NISTE MOGLI VIDJETI NA TV-U,  RONALDO URLAO NA SELEKTORA: Srbi prilaze da čestitaju, a Kristijanova reakcija šokirala sve (VIDEO)

SNIMAK KOJI NISTE MOGLI VIDJETI NA TV-U, RONALDO URLAO NA SELEKTORA: Srbi prilaze da čestitaju, a Kristijanova reakcija šokirala sve (VIDEO)

15. 11. 2021 - 08:01
0
Shares

Kristijano Ronaldo je pobjesnio na selektora Portugala koji je postavio kukavičku igru protiv Srbije, a rezultat toga je "izbijena" viza za Svjetsko prvenstvo.

U fudbalu nekada zaista ima pravde, tako da je Srbija je u 90. minutu šokirala Portugal i tako naplatila daleko bolju igru u Lisabonu, dok su rivali ostali na koljenima...

Svijet je obišla slika razočaranog Kristijana Ronalda, koji je gotovo u suzama ispratio kraj utakmice, ali čim su ga prošle ove emocije - nastupio je bijes. Upravo to je obilježilo prethodno veče u portugalskim medijima, pošto je "isplivao" snimak koji govori više od hiljadu riječi.

Kristijano Ronaldo je bjesnio na selektora Fernanda Santoša na kraju utakmice. Odmahivao je rukama u njegovom pravcu, gestikulacije govore da su se svađali, a kad se uzme u obzir igra Portugala - i nije iznenađenje.

screenshot-2

Odlučio je od starta meča da se brani, pošto je bod bio dovoljan Portugalcima, tako da je Srbija potpuno kontrolisala igru iako je gubila od drugog minuta. Hrabrost se isplatila, a deluje da je Ronaldo pre svega zamerio svom selektoru što nije imao dovoljno hrabrosti jer su Portugalci "jači" na papiru.

Izdvojimo i samo podatak da je Ronaldo odigrao katastrofalnu utakmicu, potpuno je bio odsečen od veznog reda, a prvi put u ovim kvalifikacijama nije uputio ni šut ka golu rivala.

Pogledajte OVDJE.

Učitaj još novosti