11. 11. 2021 - 08:03
NEVJEROVATNA UTAKMICA, VODILI 4:0 ALI TO NIJE BILO DOVOLJNO!
907
Shares
NEVJEROVATNA UTAKMICA, VODILI 4:0 ALI TO NIJE BILO DOVOLJNO!

NEVJEROVATNA UTAKMICA, VODILI 4:0 ALI TO NIJE BILO DOVOLJNO!

11. 11. 2021 - 08:03
0
Shares

U derbiju 1. Hrvatske malonogometne lige vidjeli smo jednu od najluđih završnica ikad u domaćoj futsal ligi. Prvak Olmissum gostovao je kod Futsal Dinama u Dvojci Doma sportova, gdje je pred oko 500 žestokih gledalaca branio prvo mjesto na ovosezonskoj tabeli.

Sve je izgledalo sjajno za goste i aktualne prvake. U sedmoj minuti Duje Kustura je pronašao put do mreže Plavih, a Antonio Sekulić je sjajno iskoristio zbunjenost u redovima domaćina i donio prednost od 2:0 na poluvremenu.

U nastavku je Futsal Dinamo napao, ali su gosti spremno čekali bilo kakvu pogrešku zagrebačke momčadi. U 29. minuti je Sekulić zabio svoj drugi gol. Kada je Kristijan Postružin šest minuta prije kraja zabio za ogromnih 4:0, činilo se da ćemo vidjeti sigurnu pobjedu Omišana, koji su nedavno ostvarili plasman među 16 najboljih ekipa Europe. Ipak, ono što smo vidjeli spada u najveće drame u historiji domaćeg futsala.

Ostalo je otprilike četiri minute do kraja kada je Dinamo napao goste s golmanom igračem. Precizan udarac Kristijana Grbeše najavio je velike stvari, a tribine u Dvojci bile su na rubu. Proključale su u sljedećoj minuti, kada je Kristian Čekol preciznim udarcem završio Dinamovu akciju. Uslijedilo je žestoko slavlje u kojem su gosti djelovali pogubljeno.

 

Nokdaun suparnika iskoristio je ponovo Grbeša koji je minutu i pol prije kraja zabio s golmanom igračem i u posljednjoj minuti je utakmica ušla u neviđenu dramu. Pola minute prije kraja Čekol se ponovo dokopao lopte i slabijom, desnom nogom uspio ju je poslati kroz gostujućeg vratara Nikolu Čizmića za ekstazu navijača Plavih. Ona je umalo utišana desetak sekundi prije kraja kada je Nikola Pavić fantastičnim udarcem pogodio spojnicu, ali Dinamo je stigao do velikog boda.

Olmissum je i s bodom ostao vodeći na tablici, s bodom više od drugoplasiranog Vrgorca. Dinamo je treći s deset bodova, a u najuzbudljivijoj domaćoj ligi predstoji pauza zbog reprezentativnih obveza.

Učitaj još novosti