02. 11. 2021 - 20:52
MMA SVE EKSTREMNIJI Sićušna djevojka je DOSLOVNO PREBILA...
907
Shares
MMA SVE EKSTREMNIJI Sićušna djevojka je DOSLOVNO PREBILA debelog jutjubera, publika gledala u nevjerici

RUSIJA

MMA SVE EKSTREMNIJI Sićušna djevojka je DOSLOVNO PREBILA debelog jutjubera, publika gledala u nevjerici

02. 11. 2021 - 20:52
0
Shares

Sve je više zajlubljenika u borilačke sportove, prvenstveno u MMA, zbog čega organizatori pokušavaju da još više rasplamsaju maštu navijača sa sve "luđim" mečevima. Zbog čega su priliku iskoristili i razni ruski, ali i britanski mediji, koji su nas podsjetili na "epski" duel između MMA borkinje Darina Mandzjuk i ruskog jutjubera ,Grigorij Čistjakov, od prošle godine, gdje je muškarac bio skoro četiri puta teži od protivnice.

Poljska je postala poznata po ovakvim borbama, gdje su mečevi između muškaraca i žena sve češći, ali treba pomenuti da su Rusi ipak prednjačili u ovome mnogo prije njih. Oni su čak otišli i korak dalje, kada su organizovali borbu nenormalnih srazmjera.

Naime, u jednom "iventu" organizovanom u Rusiji, zakazano je nekoliko borbi, od kojih je najupečatljivija bila gorepomenut duel MMA borkinje i Jutjubera, piše Telegraf.

Darina Mandzjuk je pred borbu mjerila 63 kilograma, dok je njen protivnik imao skoro 230, pa se okršaj u ringu pretvorio u "igru mačke i miša". Jutjuber je pokušao da "medvjeđim zagrljajem" dođe do pobjede, međutim, Darina je uspjela da se izmigolji, a potom je i slavila uz pomoć tehničkog nokauta.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u video klipu u nastavku.

Učitaj još novosti