31. 10. 2021 - 11:54
Dok se gazde odluče, Njukasl će ispasti iz lige?! Šta je...
907
Shares
Dok se gazde odluče, Njukasl će ispasti iz lige?! Šta je naredni potez?

Engleska premijer liga

Dok se gazde odluče, Njukasl će ispasti iz lige?! Šta je naredni potez?

31. 10. 2021 - 11:54
0
Shares

Situacija je sve teža, privremeni menadžer Grem Džons je zatražio od vlasnika da konačno nađu trenera poslije gotovo mjesec dana odmjeravanja i pregovora.

Oni su i dalje neodlučni, do pauze slijedi meč protiv Brajtona.

I dalje se vrte ista imena, ali izgleda da su Saudijci zagrizli baš žestoko za Erika Ten Haga nude mu 12 miliona po sezoni. Ali, Holanđanin nije dao odgovor, priča se, da se kao i većina ostalih menadžera plaši da će klub ispasti iz lige i da nije uvjeren da i sa svim novcem Saudijci mogu da dovedu prave igrače.

Svakako da nije lako ni odbiti ovoliki novac, Ten Hag bi bio četvrti najbolje plaćeni menadžer u PL, priča se i da novi vlasnici ubjeđuju Overmarsa koji bi bio mamac za trenera, ali ni nekadašnji fudbaler Barselone nije baš raspoložen da postane direktor "Svraka".

Postoji i varijanta da Njukasl angažuje privremenog trenera do ljeta, i sačeka Ten Haga, ali ko bi to prihvatio i garantovao opstanak?

Mediji sumnjaju da Njukasl može u januaru da dovede neko zvučno pojačanje ako ne računamo igrače poput Remzija koji su u drugom planu u velikim klubovima. Takođe, ni Barnli nije voljan da pusti Tarkovskog šest mjeseci pre isteka ugovora, niti će prihvatiti 30 miliona jer i sami strepe za opstanak. Sve u svemu, ovo nije start kome su se navijači nadali, makar ne kada je trener u pitanju, jer su možda i očekivanja zbog novca novih vlasnika bila prevelika.

Svejedno, moraju da reaguju, pretpostavlja se da imaju neki plan, ali "Svrake" nikoga nisu pobijedile i ako recimo loše odigraju naredna dva mjeseca, ukljujući i praznično ludilo na proljeće bi spas mogao da postane baš teška misija, čak i da dovedu pojačanja, jer nema pauze u kojoj bi novi trener mogao da ih uigra...

Učitaj još novosti