27. 10. 2021 - 17:01
Rukometaši iz Banjaluke opisali "pakao" u Peći: "Psovanje...
907
Shares
Rukometaši iz Banjaluke opisali

KOSOVO

Rukometaši iz Banjaluke opisali "pakao" u Peći: "Psovanje majke, kamenovanje i 'velika' Albanija"

27. 10. 2021 - 17:01
0
Shares

Sportisti iz Republike Srpske doživjeli su velike neprijatnosti u meču na Kosovu pod okriljem EHF

Rukometaši banjalučkog Borca navodno su kamenovani od strane albanskih huligana u Peći! Sportisti iz Bosne i Hercegovine otišli su na Kosovo na revanš utakmicu drugog kola EHF Evrokupa i doživjeli niz neprijatnosti.

2770033-screenshot-3-ff

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

U Borcu iz Banjaluke kažu da sve ono što se dešavalo prije i tokom utakmice protiv Bese na tribinama nikako se ne može podvesti pod sport.

2770131-2770031-screenshot5-ls

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

- Ne bi bilo pošteno reći da se domaćini nisu potrudili da nam obezbede sigurnost, ali nije bilo nimalo prijatno. Već kada smo došli rečeno nam je da ne smemo izlaziti iz hotela, a sve je eskaliralo pred utakmicu. Rekli su nam da bi bilo dobro da putujemo autobusom koji su nam oni obezbedili, a kada smo stigli pred dvoranu kamenica je pogodila prozor kod koga je sedeo Aleksandar Milićević - naveli su iz Borca.

2770041-borac-banjaluka1-ff

FOTO: RK BORAC

Banjalučani dodaju da su se sa tribina mogle čuti pesme koje veličaju UČK i vrijeđaju Srbe, te da je više od 80 odsto gledalaca imalo majice na kojima je iscrtana zastava “velike Albanije”.

- Jedan od igrača je psovao majku našim igračima... Jednostavno, atmosfera je bila više nego neprijateljska, pa smo srećni što smo bez povreda došli kući izuzimajući Lukića i Kneževića, koje su ipak zaradili na terenu i brzo će se oporaviti - poručeno je iz Borca.

Učitaj još novosti