27. 10. 2021 - 10:40
KRAJ KARIJERE?! JOKIĆ SE BAŠ POVRIJEDIO - PAO I DRŽAO SE ZA...
907
Shares
KRAJ KARIJERE?! JOKIĆ SE BAŠ POVRIJEDIO - PAO I DRŽAO SE ZA KOLJENO: Srbin UNIŠTAVAO Gobera, a onda zbog njega zabrinuo cijeli tim

KRAJ KARIJERE?! JOKIĆ SE BAŠ POVRIJEDIO - PAO I DRŽAO SE ZA KOLJENO: Srbin UNIŠTAVAO Gobera, a onda zbog njega zabrinuo cijeli tim

27. 10. 2021 - 10:40
0
Shares

Jokić je imao maestralnu partiju iza sebe, ali u drugom poluvremenu nije uopšte mogao da pomogne Denveru protiv Jute.

Još jedna loša noć za Denver! Nakon što su dan ranije izgubili meč od Klivlenda uprkos odličnoj partiji Nikole Jokića, ovoga puta ih je savladala Juta i to uz povredu Srbina zbog koje je MVP morao da propusti čitavo drugo poluvrijeme!

screenshot-32

Dok je Nikola Jokić bio na terenu, pružao je izvanrednu partiju i bio daleko najefikasniji igrač u oba tima, ali se onda dogodio detalj pred kraj druge deonice zbog kojeg svi u Nagetsima strepe.

Jokić je u sudaru sa cetrom Jute Rudijem Goberom doživeo povredu kolena zbog koje je morao da propusti ostatak utakmice, a sve se dogodilo kada je Francuz svojim kolenom udario u koleno Srbina.

MVP NBA lige je ležao na parketu posle neprijatnog udarca, sa bolnom grimasom na licu i nije mogao da se vrati na teren u nastavku. Još uvek nema informacija o stepenu ozbiljnosti povrede.

Američki komentatori su u prenosu čak i govorili da je ovo dobra stvar za Srbina, pošto se radilo o direktnom udaru koleno o koleno, a ne izvrtanju, a posle meča smo saznali i nove informacije o povredi Jokića. Evo kako se povredio:

POGLEDAJTE OVDJE

Jokić je tako za samo 15 minuta na parketu potpuno "uništavao" Gobera, pošto je uspeo da ostvari strašan učinak od 24 poena, šest skokova i šest asistencija. Imao je 8/9 iz igre i 3/3 za tri poena, ali Nagetsi u drugom poluvremenu bez njega nisu umeli da savladaju "džezere".

Učitaj još novosti