25. 10. 2021 - 16:52
INTERNET GORI! VANDI SE NABACUJE SLAVNI PJEVAČ? "Znam je...
907
Shares
INTERNET GORI! VANDI SE NABACUJE SLAVNI PJEVAČ?

SAPUNICA SE NASTAVLJA

INTERNET GORI! VANDI SE NABACUJE SLAVNI PJEVAČ? "Znam je skoro deceniju, išli smo u istu teretanu"

25. 10. 2021 - 16:52
0
Shares

Svjetska javnost i dalje se zabavlja oko same sapunice Vanda i Mauro Ikardi. Nije prošlo ni 10 dana od kako je Vanda Nara optužila zvijezdu PSG-a da ju je prevario, a ta saga dobija danas nove obrise.

Argentinka je na društvenim mrežama objavila kako je Mauro "zbog ku*ve uništio još jednu porodicu". Napadač PSG-a od tada na sve načine je pokušavao da vrati Fandu, ali je ona neumoljiva. Otpratila ga je sa svih društvenih mreža, obrisala sve zajedničke fotografije, te odlučila da nastavi sama poslije sedmogodišnjeg braka.

Mediji u Argentini i Italiji prate svaki njihov korak, pa su sada pojedini od njih objavili nove informacije. Ovog puta u glavnoj ulozi je Vanda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Nju je navodno porukama kontaktirao popularni italijanski pjevač Eros Ramacoti, koji joj je "ponudio utjehu".

U jednoj argentinskoj emsiji objavljeno je da je "Vanda očajna, a mnogi muškarci pokušavaju da iskoriste trenutnu situaciju, među njima i Eros Ramacoti koji je izuzetno blisak sa Argentinkom".

Nije dugo trebalo da se oglasi i sam pjevač, 57-godišnji Ramacoti koji je nakon 10 godina braka prošle godine ostavio Maricu Pelegrineli, 24 godine mlađu manekenku.

"Opet sam prisiljen da demantujem neke nadrealne glasine koje se tiču moje privatne sfere. Imam odnos poznanstva s gospođom Vandom Narom koji traje otprilike deceniju. Neko vrijeme smo takođe posjećivali istu teretanu u Milanu, na području San Sira", kazao je Ramacoti.

Slavni pjevač je još dodao i ovo:

"Ona je bila i jeste moj fan i među nama postoji veliko poštovanje. Stoga sam se osjećao dužnim da privatno izrazim svoju solidarnost u ovm bolnom i složenom trenutku njenog života. Insinuacije koje kruže internetom i nekim novinama u vezi s mojim odnosom s gospođom Narom su potpuno neutemeljene, nedelikatne i neprikladne".

Vanda Nara se još uvijek nije oglasila povodom navoda da ju je zvao Ramacoti.

Učitaj još novosti