25. 10. 2021 - 15:47
BOMBA IZ MANCHESTERA Ole je već bivši, na klupu sjeda...
907
Shares
BOMBA IZ MANCHESTERA Ole je već bivši, na klupu sjeda TRENERČINA koja je u stanju ukrotiti i samog Ronalda?!

ENGLESKI MEDIJI TVRDE

BOMBA IZ MANCHESTERA Ole je već bivši, na klupu sjeda TRENERČINA koja je u stanju ukrotiti i samog Ronalda?!

25. 10. 2021 - 15:47
0
Shares

Debakl u najvećem derbiju Engleske od ekipe Liverpoola značio je da je Oleu Gunnaru Solskajeru dodatno uzdrmano mjesto na klupi Manchester Uniteda. Iako među samim čelnicima Đavola još nije ništa preduzeto kako bi se ugasio poraž, većina engleskih medija već počinje da piše o eventualnom nasljedniku Norvežanina.

Prema riječima Fabrizija Romana, vodeća garnitura kluba s Old Trafforda sastaće se tokom današnjeg dana kako bi razgovarala o minulim rezultatima i o tome da li je neophodno pokrenuti bilo kakav potez ili smjenu Norvežanina.

A to sve savršeno mirno posmatra i čeka niko drugi do Antonio Conte, koji je trenutno otvoren za posao u engleskom velikanu, nakon što je otišao iz Intera prethodnog ljeta, a potom imao razgovore o preuzimanju Tottenhama, koji su kasnije propali.

Prema pisanju Manchester Evening Newsa, Italijan traži potvrdu u kojem smjeru klub želi ići i ne želi da mu se u priču miješaju igrači iz prvog tima, odnosno želi da on vodi glavnu riječ u svlačionici. 

Conte je prethodne sezone uspio s Interom osvojiti njihovu prvu titulu nakon 11 godina, poslije čega se dogovorio s upravom da ode s klupe zbog nerazjašnjenih razmirica. Iako ima mnogobrojne titule pored svog imena, nema tu sreću da se u nekom klubu zadržao duže od dvije do tri godine.

Vidjećemo da li se nešto zaista ozbiljno "krčka" na Old Traffordu, ali čini se da bi već danas moglo prokuhati...

Učitaj još novosti