25. 10. 2021 - 14:04
Pogledajte kako je igrač Reala izgubio svijest dok je bio u...
907
Shares
Pogledajte kako je igrač Reala izgubio svijest dok je bio u zraku a onda i nezgodno pao pa povrijedio koljeno

Spanska liga

Pogledajte kako je igrač Reala izgubio svijest dok je bio u zraku a onda i nezgodno pao pa povrijedio koljeno

25. 10. 2021 - 14:04
0
Shares

Kraljevski klub je uspio da dođe do tri boda na gostovanju kod najvećeg rivala, a Barcelona je ponovo razočarala svoje navijače veoma lošom igrom.

Golove za Real Madrid postigli su David Alaba i Lucas Vazquez dok je jedini strijelac za domaće bio Sergio Aguero u posljednjim minutama utakmice.

No, jedan od detalja koji je obilježio meč desio se u finišu utakmice kada su se glavama sudarili Federico Valverde i Gerard Pique.

Valverde i Pique su bili u skoku i sudarili su se glavama, a na usporenom snimku se vidjelo da je igrač Reala u skoku na trenutak izgubio svijest zbog čega je nezgodno pao.

Igrač Reala je tom prilikom zadobio povredu glave, ali i koljena jer nije mogao kontolisati doskok nakon što je izgubio svijest.

Da stvar bude tragičnija za Valverdea u tom padu je povrijedio lijevo koljeno zbog čega je morao da izađe s terena nekoliko minuta kasnije.

Španski mediji prenose da će Valverde odraditi detaljne preglede jer se sumnja na povredu ligamenata, te već se sada špekuliše da će Urugvajac nekoliko mjeseci biti van terena.

Video pogledajte OVDJE

Učitaj još novosti