25. 10. 2021 - 09:20
NESHVATLJIV POTEZ POGBE NAJBOLJE OSLIKAVA RASPAD SISTEMA U...
907
Shares
NESHVATLJIV POTEZ POGBE NAJBOLJE OSLIKAVA RASPAD SISTEMA U UNITEDU, VLASNICI IPAK SPREMAJU HITNU SMJENU?

Engleska premijer liga

NESHVATLJIV POTEZ POGBE NAJBOLJE OSLIKAVA RASPAD SISTEMA U UNITEDU, VLASNICI IPAK SPREMAJU HITNU SMJENU?

25. 10. 2021 - 09:20
0
Shares

Ronaldo je frustracije liječio udaranjem suparnika koji leži na travi. Misliš da gore od toga ne može. A onda uđe Pogba, izgubi pet lopti u 15 minuta, pa za kraj zasluži crveni karton zbog teškog prekršaja na Keiti.

S otvorenim džonom ušao je u njega. Bio je to potpuni raspad sustava u Unitedu i svaka čast navijačima koji su ostali na stadionu, te uz pjesmu navijali za svoju momčad.

Već dugo vremena Man. United nije ono što bi morao biti. Pod Ole Gunnarom Solskjaerom momčad bi nešto napravila s vremena na vrijeme, ali nije to United. To je danas tek skupina vrhunski talentiranih igrača koji znaju igrati nogomet, ali kad se s druge strane nađe momčad koja zna što hoće i koja zna gađati Unitedove slabosti, događa se ogroman problem. A kad shvate da su u problemu, Unitedovi igrači nevjerojatnom lakoćom gube samopouzdanje pa prime četiri gola od Leicestera, ili pet od Liverpoola, koji je na kraju još bio i milosrdan jer nije htio unakaziti dokrajčenog suparnika.

Norveški menadžer je krenuo s potpuno istom taktikom koju je vikend prije na komadiće razderao Leicester, a i zakrpljena momčad Atalante ga je držala na konopcima. Analizirati igru takvog Uniteda doista nema smisla. Igre jednostavno nema.
A to što je napravio Pogba na koncu samo oslikava sve što se događa u svlačionici Manchester Uniteda.

Koliko uopće ima smisla uvesti ga kod 4:0 za Liverpool i nepostojanja njegovih suigrača? Jer znaš da ima kratki fitilj i da teško podnosi izgubljene situacije. Još je gore što je ušao umjesto Greenwooda, koji je još bio ponajbolji igrač Uniteda. No, Solskjaer je i u toj zamjeni pokazao koliko se boji teških odluka, jer bilo bi logičnije da je mijenjao Bruna Fernandesa, Marcusa Rashforda ili Cristiana Ronalda. Posebno ovog posljednjeg kojem je sudac progledao čisti crveni karton na kraju prvog poluvremena.

Solskjaer već dugo nema dobar tretman kod navijača i medija. U nedjelju ujutro klub je poslao odgovor svim agentima koji su nudili svoje trenere. "Ne zanimaju nas, mi smo čvrsto iza Solskjaera." 

Učitaj još novosti