24. 10. 2021 - 20:56
SALAH IGRA SEZONU ŽIVOTA, REAL JE SILNO ZAGRIZAO: "Nažalost,...
907
Shares
SALAH IGRA SEZONU ŽIVOTA, REAL JE SILNO ZAGRIZAO:

VOLIO BI OSTATI NA ANFIELDU

SALAH IGRA SEZONU ŽIVOTA, REAL JE SILNO ZAGRIZAO: "Nažalost, ne pita se samo mene. Zna se šta ja želim"

24. 10. 2021 - 20:56
0
Shares

Prva zvijezda Liverpoola i za mnoge najbolji igrač svijeta u ovom trenutku, Mohamed Salah, igra sezonu života.

U 12 utakmica ove sezone Egipćanin je postigao 15 golova i prvi je igrač Liverpoola u povijesti koji je tresao mreže u 10 uzastopnih utakmica. Fantastični nastupi Salaha izazvali su pomamu najjačih klubova svijeta, svi najbolji i najbogatiji ga žele i nude basnoslovne svote za njegov potpis. Real u prvom redu.

Ipak Egipćanin želi ostati na Anfieldu do kraja karijere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah)

"Bio bih sretan kad bih ovdje mogao igrati do posljednjeg dana svoje nogometne karijere, ali ne mogu puno reći o tome. Nije sve u mojim rukama. Sve ovisi o tome što klub želi, ne ovisi samo o meni. Iako, ne mogu vidjeti sebe kako igram protiv Liverpoola. Tužan sam. Teško je, ali vidjet ćemo šta će biti", rekao je Salah prije derbija s Manchester Unitedom, u kojem je postigao hat-trick u trijumfu od čak 5:0 na Old Traffordu.

Komentirao je i mišljenje mnogih da je trenutno najbolji igrač na svijetu:

"Sjajno zvuči, ali to je stvar mišljenja. Ne mogu reći da sam najbolji na svijetu. Neki misle tako, drugi drugačije. Uvijek imaš ambiciju biti najbolji, ne moram lagati o tome. To je nešto što me motivira da naporno radim i budem najbolja verzija sebe. Ja sam u svojoj glavi najbolji na svijetu, trudim se zadržati veliko samopouzdanje", rekao je Egipćanin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah)

Salah s Liverpoolom ima ugovor do 2023. godine, a prema novom, trebao bi zarađivati oko 400.000 funti sedmično, što je i tražio njegov agent Ramy Abbas.

Učitaj još novosti