24. 10. 2021 - 18:44
OVAKAV DEBAKL U DERBIJU NE PAMTE Salah se poigrava sa Crvenim...
907
Shares
OVAKAV DEBAKL U DERBIJU NE PAMTE Salah se poigrava sa Crvenim đavolima, Ronaldo bjesni

PREMIERSHIP

OVAKAV DEBAKL U DERBIJU NE PAMTE Salah se poigrava sa Crvenim đavolima, Ronaldo bjesni

24. 10. 2021 - 18:44
0
Shares

Rapsodija fudbalera Liverpula na Old Trafordu u prvom poluvremenu utakmice 9. kola engleske Premijer lige. "Redsi" nakon prvih 45 minuta vode protiv Mančester junajteda 4:0.

Najavu katastrofe domaćih najavio je Nabi Keita (Naby) koji je u 5. minuti pogodio na asistenciju Mohameda Salaha. Osam minuta kasnije Diogo Žota (Jota) postiže gol poslije dodavanja Trenta Aleksander Arnolda (Alexander). 

Potom je asistent kod prvog gola, Mohamed Salah i sam pogodio u 38. minuti. Za njegov gol je asistirao Keita, pa se tako Gvinejac odužio Egipćaninu za asistenciju iz 5. minute.

Junajtedova odbrana ima košmarno poluvrijeme, a u finišu je Salah pogodio za 4:0. Egipćanin je ispisao historiju, postavši prvi fudbaler "Redsa" koji je postigao gol na tri vezana gostovanja protiv najvećeg Liverpulovog rivala, Mančester junajteda.

Čim je počelo drugo poluvrijeme na semaforu je bilo 5:0. Salah stiže do hat-tricka, a Ronaldo je u narednom napadu pogodio za Crvene đavole. Ipak, umiješao se VAR i gol je poništen zbog očitog ofsajda...

Učitaj još novosti