24. 10. 2021 - 08:59
Icardi objavio novu fotografiju, komentar Wandine mame govori...
907
Shares
Icardi objavio novu fotografiju, komentar Wandine mame govori mnogo toga

Afera

Icardi objavio novu fotografiju, komentar Wandine mame govori mnogo toga

24. 10. 2021 - 08:59
0
Shares

Argentinac je objavio fotografiju u dresu PSG-a uz komentar: "Ni solo ne škodi" uz nekoliko smiješnih emotikona koji sugerišu da se radi o šali, jer on na sve načine želi ostati s Wandom koja je i dalje "digla nos" i ne želi da zaboravi ono što joj je napadač uradio prije nekoliko dana.

Ubrzo mu je komentar ostavila Nora Colosimo, mama Wande Nare. Gospođa je ostavila nekoliko emotikona, između ostalog i srce te aplauze, pa je očigledno da je ona za to da Mauro i Wanda budu zajedno i daje potpunu podršku Argentincu.

To je suprotno od nedavnih medijskih napisa kako je Wandina sestra Zaira savjetovala slavnu menadžericu da zauvijek raskine sa napadačem PSG-a.

Podsjećamo, Wanda je nedavno poludjela zbog navodne prevare od stane Icardija i par je neko vrijeme razdvojen, a napadač je posljednjih dana na Instagramu objavio nekoliko fotografija na kojoj se nalazi s Wandom.

Čini se da na sve načine PSG-ova zvijezda traži oprost i da ponovo budu zajedno, ali Wanda teško prelazi preko ponosa. Sapunica nije završena, ali svi su uvjereni da će ovaj par na kraju ipak ostati zajedno.

Učitaj još novosti