23. 10. 2021 - 16:10
Cristiano Ronaldo odgovorio na kritike: "SVE SAM OSVOJIO,...
907
Shares
Cristiano Ronaldo odgovorio na kritike:

Legenda fudbala

Cristiano Ronaldo odgovorio na kritike: "SVE SAM OSVOJIO, MIRNO SPAVAM I ZAČEPIT ĆU USTA SVIMA"

23. 10. 2021 - 16:10
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Prvo je Leonardo Bonucci prije nekolko dana izjavio da Juve sada ponovo igra kao tim, dok je ranije bio podređen Ronaldu, da bi Giorgio Chiellini poručio da bi bolje bilo da je Portugalac ranije otišao, a ne u samom finišu prijelaznog roka, što je itekako utjecalo na ekipu.

"Stavljam kolektiv na prvo mjesto. Osvojio sam sve i ne bojim se onih koji govore loše o meni. Svaku noć dobro spavam, mirne savjesti idem u krevet. Nastavljam ovako, jer ću svima začepiti usta i nastaviti osvajati trofeje. Kritika je dio našeg posla, ne plaši me, naprotiv, ja to doživljavam kao pozitivnu stvar. Ako je neko zabrinut za moj učinak, to je zato što zna koliko vrijedim", kazao je Ronaldo, dodavši:

"Pobjeđivati ​​kao tim je lakše nego osvajati pojedinačne trofeje i još uvijek mislim da je to moguće. Svako bi trebao znati svoju ulogu. Znam kada me moja ekipa treba u odbrani. Znam svoju ulogu u klubu, a to je postizanje golova, pomaganje timu svojim iskustvom i znanjem. Ako svi tako razmišljaju, žrtvujući se za ekipu, mislim da ćemo biti bolji. Imamo fantastične navijače iza sebe, fantastičan stadion, fantastičnu ekipu, tako da moramo nastaviti ovako. Ne bojim se onoga što ljudi govore. Nije moj problem ako postoji neko ko ne želi vidjeti šta radim za tim", zaključio je Ronaldo.

Video pogledajte OVDJE

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti