19. 10. 2021 - 09:50
U nedjelju ne planirajte ništa jer očekuje nas bogat raspored:...
907
Shares
U nedjelju ne planirajte ništa jer očekuje nas bogat raspored: El clasico, Inter:Juve, United:Liverpool...

Nogometni dan

U nedjelju ne planirajte ništa jer očekuje nas bogat raspored: El clasico, Inter:Juve, United:Liverpool...

19. 10. 2021 - 09:50
0
Shares

Program u nedjelju počinje već u 13 sati kada su na rasporedu dvije utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine, a u okviru 14. gola snage će odmjeriti Posušje - Željezničar i Radnik - Široki Brijeg.

U istom terminu igra se i derbi u francuskoj Ligue 1 u kojem se sastaju Nica i Lyon. Međutim, pravi spektakl slijedi od 16:15 sati kada ćemo gledati još jedan El Clasico i okršaj između Barcelone i Real Madrida.

U nedjelju je i derbi u Holandiji u kojem se sastaju Ajax i PSV, a ova utakmica igra se od 16:45. Za one koji više vole engleski Premiership poslastica slijedi u 17:30 sati kada je na rasporedu najveći engleski derbi u kojem se sastaju Manchester United i Liverpool.

Već od 18 sati slijedi i derbi na Apeninima i to rimskom Olimpicu gdje će Roma dočekati ekipu Napolija.

I ljubitelji bh. fudbala će navečer moći da uživaju u Premijer ligi jer je od 19:30 sati na rasporedu derbi između Tuzla Cityja i Borca.

I navečer nas očekuje nekoliko sjajnih mečeva. Tu se najviše izdvaja okršaj Intera i Juventusa u kojem ćemo gledati i našeg Edina Džeku, a utakmica se igra od 20:45 sati.

U istom terminu na rasporedu je i derbi u Francuskoj. Marseille će na svom terenu dočekati PSG i sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja na ovom meču kao i uvijek.

 

Učitaj još novosti