18. 10. 2021 - 20:18
Procurila poruka Argentinke Icardiju zbog koje je Wanda...
907
Shares
Procurila poruka Argentinke Icardiju zbog koje je Wanda POTPUNO POLUDJELA

IZVOR TVRDI DA ĆE PAR OSTATI ZAJEDNO

Procurila poruka Argentinke Icardiju zbog koje je Wanda POTPUNO POLUDJELA

18. 10. 2021 - 20:18
0
Shares

Od subote navečer svijet nogometa sa zanimanjem prati razvoj sapunice oko Wande Nare i Maura Icardija.

Naime, Wanda je u subotu navečer na Instagramu objavila kako ju je Mauro prevario. 

"Još jedna porodica koju si uništio zbog ku**e", napisala je Wanda, ubrzo sve to obrisala, no kad je jednom nešto osvane na internetu, onda je kasno.

Argentinski mediji pišu kako je djevojka s kojom je zvijezda PSG-a navodno prevarila Wandu 29-godišnja Eugenia China Suarez, poznata argentinska glumica. 

PSG je dao par dana slobodno Icardiju, a ovaj je odmah otputovao u Milano kako bi s Wandom riješio problem. 

No argentinski novinari postavljaju pitanje je li Icardi zaista prevario Wandu s lijepom glumicom. Procurio je mali dio razgovora između Argentinke i nogometaša.

"Voljela bih vas upoznati u nekom baru u dijelu svijeta gdje vas niko ne poznaje", navodno je Suarez napisala Icardiju, ali razmjena poruka nije otišla predaleko i sve je ostalo na tome.

"Poruke su bile tu, ali među njima nema ništa ozbiljno. Nikada se nisu vidjeli. Mauro i Wanda će ostati zajedno", govorio je neimenovan i očito dobro upućen izvor ekskluzivno za argentinski magazin Clarin.

Podsjetimo, Wanda i Mauro svoju su vezu započeli 2013. godine, u periodu dok je Icardi igrao u Sampdoriji s Wandinim bivšim suprugom Maxijem Lopezom. Iako je Icardi bio Maxijev prijatelj i ovaj ga je doživljavao kao svog mlađeg brata, Mauro mu je preoteo suprugu s kojom Maxi ima tri sina.

Wanda i Maxi razveli su se u prosincu 2013. godine, a ona se već na proljeće 2014. godine udala za Maura Icardija. Imaju dvije kćeri.

Učitaj još novosti