18. 10. 2021 - 10:08
MARCA UPOREDILA LUKU MODRIĆA SA POZNATIM FILMOM: "Zovite ga...
907
Shares
MARCA UPOREDILA LUKU MODRIĆA SA POZNATIM FILMOM:

Španska liga

MARCA UPOREDILA LUKU MODRIĆA SA POZNATIM FILMOM: "Zovite ga Benjamin Button"

18. 10. 2021 - 10:08
0
Shares

"Zovite ga Luka Modrić ili Benjamin Button", piše Marca, aludirajući na filmski lik Brada Pitta koji ne stari, nego se pomlađuje.

"Ne može se zaustaviti tog čovjeka. Ima 36 godina i još je jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Dok su drugi igrači njegove dobi u nižim ligama, on i dalje radi ono što najbolje zna u jednom od najzahtjevnijih natjecanja na svijetu. Legenda", piše Marca.

U društvu Benzeme, Falcaa i Joaquina
U tu je kategoriju španjolski list stavio njegovog 33-godišnjeg suigrača iz Reala Karima Benzemu, 35-godišnjeg Kolumbijca Radamela Falcaa iz Rayo Vallecana te 40-godišnju Betisovu ikonu Joaquina.

"Ima 33 godine i jedan je od favorita za Zlatnu loptu. S godinama je samo sve bolji, kao dobro vino. U posljednje dvije sezone Francuz je u svojem najboljem izdanju i najveća je Realova zvijezda", napisala je Marca o Benzemi.

Za Falcaa ističe kako su mnogi sumnjali da će ga dob i ozljede spriječiti u kvalitetnim izvedbama, ali on je postigao tri gola u prve tri ligaške utakmice.

Joaquin je pak posebna priča. "I s 40 godina odiše kvalitetom. Nije više neizostavni starter, ali i dalje je jako koristan, može igrati na svim napadačkim pozicijama, a još više doprinosi u svlačionici. Takvog bi igrača svaki klub poželio", objašnjava Marca.

Učitaj još novosti