14. 10. 2021 - 12:49
POTPUNI KRAH NEKAD VELIKE UZDANICE REALA Spucao 5.000 eura na...
907
Shares
POTPUNI KRAH NEKAD VELIKE UZDANICE REALA Spucao 5.000 eura na SMS poruke da je izbaci iz RIJALITIJA i varao je s njenom prijateljicom! OSVETA JE BILA ŽESTOKA

HESE U CENTRU SKANDALA

POTPUNI KRAH NEKAD VELIKE UZDANICE REALA Spucao 5.000 eura na SMS poruke da je izbaci iz RIJALITIJA i varao je s njenom prijateljicom! OSVETA JE BILA ŽESTOKA

14. 10. 2021 - 12:49
0
Shares

Kontroverzni španski fudbaler Hese Rodrigez ponovo popunjava stranice žute štampe u svjetskim medijima.

Javnost je bila u potpunom šoku kada se pojavila vijest da je bivšeg fudbalera Real Madrida i Pari Sen Žermena nakon burne svađe pregazila djevojka Auri Ruiz.

Kako prenose španski mediji, nekadašnji fudbaler Reala i Pari Sen Žermena i aktuelni član Las Palmasa doživio je povredu noge i to tako što ga je pregazila njegova djevojka Aura Ruiz.

Hese se, prema pisanju "Marke", posvađao sa djevojkom poslije koncerta u Gran Kanarija areni, a ona je potom sjela u automobil i pregazila Hesea preko noge.

Poslije incidenta on nije mogao sam da hoda, pa su mu u pomoć priskočili drugovi. Sve je snimljeno kamerom i video kruži internetom.

Francuski Pari Sen Žermen raskinuo je prošle godine ugovor sa Rodrigezom nakon što se Španac našao u središtu neviđenog skandala.

Nestašni Hese (28) je tada varao Auru sa njenom prijateljicom manekenkom.

Navodno, Hese je prekršio protokole kluba o zaštitnim mjerama. Uhvaćen je na jednoj privatnoj zabavi odmah nakon što se u javnosti pojavila priča o njegovom nevjerstvu. Čelnici PSŽ su iskoristili situaciju da raskinu ugovor sa fudbalerom koji se nije proslavio u dresu Parižana.

Hese je u PSŽ došao iz Reala 2016. godine za 25 miliona eura. Odigrao je samo 18 utakmica i postigao dva gola. Katastrofalna statistika za igrača koji godišnje zarađuje oko 3,5 miliona eura.

Na terenu nije blistao, ali pažnju medija privlačio je skandalima iz privatnog života, koji je prava "sapunica".

Hese je u dugogodišnjoj burnoj vezi sa Aura Ruiz, sa kojom ima i sina. Nekoliko puta su raskidali i mirili se. Prije dvije godine Hese je raskinuo preko Tvitera, jer je ona javno na Instagramu kritikovala njegovo ponašanje i nebrigu o sinu.

Aura je kasnije završila u jednom popularnom rijaliti programu, a Rodrigez je potrošio više od pet hiljada eura na SMS poruke u kojima je glasao da ona ispadne iz takmičenja.

Kasnije su se ponovo pomirili, ali njihova burna veza ponovo je na ledu. Njena prijateljica Rosio Amar je otkrila da je imala aferu s Heseom. Manekenka je tvrdila da ima i video snimke kojima može da dokaže njegovo nevjerstvo.

Učitaj još novosti