13. 10. 2021 - 23:48
OTKRIVENA IBRAHIMOVIĆEVA VELIKA TAJNA! Stanković raskrinkao...
907
Shares
OTKRIVENA IBRAHIMOVIĆEVA VELIKA TAJNA! Stanković raskrinkao slavnog fudbalera: Deki objelodanio istinu PRAVOM ZLATANU

OTKRIVENA IBRAHIMOVIĆEVA VELIKA TAJNA! Stanković raskrinkao slavnog fudbalera: Deki objelodanio istinu PRAVOM ZLATANU

13. 10. 2021 - 23:48
0
Shares

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je jedan opširan intervju za poznati italijanski portal "Tutomerkato" u kom je govorio o Crvenoj zvezdi, rivalstvu sa Partizanom, Laciju, Interu, dvomeču sa Milanom, ali i svom prijateljstvu sa proslavljenim Šveđaninom Zlatanom Ibrahimovićem.

Stanković je otkrio da je Zlatan privatno sušta suprotnost od svega onog što ljudi mogu da vide na TV ekranima i društvenim mrežama.

zlatan-ibrahimovic-milan1

"Ibra se potpuno razlikuje od onoga što vidite na TV. Rekao bih da je pravi Zlatan Ibrahimović sasvim suprotan od toga. Pravi Zlatan je skroman i stidljiv. Kad smo sa prijateljima, on je rezervisan. Možda sam sad otkrio njegovu tajnu, ali on je takav, 'na hljeb da ga mažeš'", rekao je Stanković.

Bivši as Intera ističe da slavni napadač ima veliko srce i da su njegove ljudske vrednosti veliki plus za Rosonere.

"Ima ogromno srce, vjerujte mi. Nedavno je napunio 40 godina i koristim ovu priliku da mu ponovo čestitam. Zadovoljan sam što je u ovim godinama i dalje na terenu i što se bori kao lav. Njegove ljudske osobine su dodatna vrednost za Milan, on sa 40 godina zna šta može na terenu i balansira sam po sebi", dodao je Stanković.

Izvor: Kurir

Učitaj još novosti