13. 10. 2021 - 16:29
Uskoro izlazi film o Rooneyu: Supruga već progovorila o...
907
Shares
Uskoro izlazi film o Rooneyu: Supruga već progovorila o alkoholu i problemima u braku

Uskoro izlazi film o Rooneyu: Supruga već progovorila o alkoholu i problemima u braku

13. 10. 2021 - 16:29
0
Shares

Legendarni engleski nogometaš Wayne Rooney otkrit će mnogo zanimljivosti i delikatnih situacija iz privatnog života u dokumentarnom filmu Rooney.

Dokumentarni program o životu i karijeri Waynea Rooneya bit će emitovan početkom 2022. godine, a bitnu ulogu u filmu imat će njegova supruga Coleen, koja je mnogo propatila u braku, ali i oprostila svom izabraniku.

screenshot-13

Coleen i Wayne su u vezi još od srednje škole, a vjenčali su se nakon šest godina. Ipak, supruga je mnogo patila zbog problema koje je slavni nogometaš imao s alkoholom, a nerijetko su ga kamere "hvatale" s drugim ženama.


U traileru dokumentarca o životu svog supruga Coleen je otkrila kako mu je oprostila prevare i probleme s alkoholom.
"Znala sam u kakvim grupama je kružio i s kim se družio. Popraćeno alkoholom, to nije dobro. Oprostila sam mu, ali to nije prihvatljivo", rekla je Coleen.

Podsjetimo, prije svega nekoliko mjeseci Wayne je fotografisan u hotelu s tri 21-godišnje djevojke u klubu u Manchesteru.

Inače, Rooney je od 2008. godine u braku sa Coleen Rooney (35), s kojom ima četiri sina. Već ranije se pisalo da je Wayne često varao Collen s drugim djevojkama tokom svih tih godina, ali uprkos svemu ostali su zajedno.

Izvor:Klix

Učitaj još novosti