12. 10. 2021 - 15:39
OGLASIO SE MICHAEL JORDAN U VEZI VAKCINACIJE: "Vjerujem u znanost"
907
Shares
OGLASIO SE MICHAEL JORDAN U VEZI VAKCINACIJE:

NBA zvijezda

OGLASIO SE MICHAEL JORDAN U VEZI VAKCINACIJE: "Vjerujem u znanost"

12. 10. 2021 - 15:39
0
Shares

Michael Jordan, čovjek kojeg ne treba puno opisivati jer svako ko imalo prati sport zna ko je i šta je Michael, legenda Chicago Bullsa i NBA lige te aktualni vlasnik Charlotte Hornets, osvrnuo se u najavi sezone na aktualnu situaciju s pandemijom koronavirusa te otkrio svoj stav o toj temi.

Neke zvijezde najjače košarkaške lige svijeta, poput Kyrieja Irvinga, odbijaju se cijepiti, zbog čega u neugodan položaj dovode svoje momčadi, franšizu, ali i pod znak pitanja stavljaju vlastitu budućnost u ligi. LeBron James suočava se s kritikama legendi i aktualnih igrača zbog izjave da "ne namjerava biti nikakav ambasador cijepljenja te da nije njegov posao uvjeravati druge da to naprave".

Michael Jordan ne skriva svoj stav.

"Ne zabrinjavaju me ligaški protokoli, slažem se u potpunosti s NBA ligom. Svi pričaju o cijepljenju. Znate, ja vjerujem u znanost, držat ću se toga i nadati se da će svi pratiti pravila koja liga daje. Kad se svi tome priključe, sve će biti u redu", rekao je Jordan, koji smatra i da će favoriti lige biti momčadi čiji će igrači biti zdravi.

 

Učitaj još novosti