11. 10. 2021 - 19:44
Selektor Portugala naljutio navijače Srbije: Nezasluženo su...
907
Shares
Selektor Portugala naljutio navijače Srbije: Nezasluženo su pobijedili Luksemburg

KVALIFIKACIJE ZA SP

Selektor Portugala naljutio navijače Srbije: Nezasluženo su pobijedili Luksemburg

11. 10. 2021 - 19:44
0
Shares

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš (Santos) govorio je uoči utakmice njegovog tima i Luksemburga, rekavši da je Srbija u prošlom kolu nezasluženo pobijedila Luksemburžane rezultatom 1:0.

"Orlovi" su se namučili na gostovanju i na kraju slavili golom Dušana Vlahovića u 68. minuti.

- Očekujem težak izazov, po onome što sam vidio u subotu protiv Srbije. Bilo je teško i Srbiji, Luksemburg je na kraju izgubio, mislim nezasluženo. Srbija je imala nekoliko šansi poslije kontri, ali svako ko bi gledao samo statistiku bi stekao pogrešan utisak. Lopta je skoro sve vrijeme bila u nogama fudbalera Luksemburga - rekao je Santoš, koji se osvrnuo na naredne tri utakmice koje očekuju Portugalce. Osim utakmice sa Luksemburgom, njegove izabranike očekuju dueli protiv Republike Irske i Srbije.

- Za nas su to tri finala, jer želimo direktno na Svjetsko prvenstvo. Moramo da budemo koncentrisani na ono što dobro znamo da radimo. Ako budemo uravnoteženi bit ćemo blizu pobjedi - zaključio je selektor Portugala.

Inače, utakmica Portugala i Luksemburga igra se u utorak od 20:45 sati. Srbija, koja je trenutno lider grupe A, u istom terminu dočekuje selekciju Azerbejdžana.

Učitaj još novosti