11. 10. 2021 - 16:58
ŠAĆIRIJEV PAKLENI PLAN! Znao je za jaknu famozne UČK! Cij...
907
Shares
ŠAĆIRIJEV PAKLENI PLAN! Znao je za jaknu famozne UČK! Cij događaj pažljivo isplaniran, Švicarci mu pomogli! FARSA!

KURIR IZNIO SVOJE VIĐENJE SITUACIJE

ŠAĆIRIJEV PAKLENI PLAN! Znao je za jaknu famozne UČK! Cij događaj pažljivo isplaniran, Švicarci mu pomogli! FARSA!

11. 10. 2021 - 16:58
0
Shares

Đerdan Šaćiri ponovo je dočekao svojih pet minuta da provocira Srbe, ali režija koju je ovaj put uradio bila je izuzetno loša, piše Kurir. Sve dešavanja poslije meča Švicarska - Sjeverna Irska bila su unaprijed planirana, nastavlja dalje ovaj srbijanski tabloid!

SRBI ĆE TEK SAD BITI BIJESNI Provokator Đerdan se vraća u domovinu i to vrlo brzo? POSTOJE VELIKE ŠANSE da ga vidimo uskoro u Beogradu! Dovodi još jednog PROVOKATORA sa sobom

Naime, ne postoji nikakva šansa da osoba bez novinarske akreditacije dođe do miks zone (mjesto gdje fudbaleri daju izjave). Da bi se to dogodilo potrebno je proći čak tri punkta sa redarima. Prvo na tribinama, potom na silasku na teren, a na kraju i kod miks zone.

2749637-saciri-ff

FOTO: PRINTSKRIN

Ni na jednom evropskom stadionu nije moguće doći do prostora gdje igrači daju izjave bez da se bar dva puta pokaže odgovarajuća akreditacija... Sve to dovodi do toga da je osoba koja je nosila Šaćiriju jaknu UČK imala potrebnu akreditaciju za silazak na teren i dolazak do miks zone, teorija je koju iznosi pomenuti tabloid. Švicarci nijednog momenta nisu ponudili odgovor na ključna pitanja:

- Kako je izgrednik došao do Šaćirija i ko mu je to omogućio?

2391819-profimedia0376040638-ff

FOTO: PROFIMEDIA

Naravno da odgovora nema jer bi se onda rasplela cijela mreža organizacije ovog incidenta, tvrdi Kurir. Đerdan Šaćiri je provocirao već desetak puta u prošlosti, pa ko može da mu vjeruje da ponovo nije želio da učini isto?! Uostalom, osmijeh kada je video šta piše na jakni dovoljno govori.

Navodna kazna izgredniku u vidu zabrane prilaska stadionima samo je nastavak farse, jer apsolutno nijedan detalj, objašnjenje incidenta, niti ime počinitelja nije objavljeno. Razumljivo, jer bi konačan krak doveo do samog Šaćirija ili nekog iz Fudbalskog saveza Švicarske koji je stajao iza cijelog ovog provokatorskog projekta, zaključuje pomenuti tabloid.

1533831-saciri-ap01-ff

FOTO: AP

Učitaj još novosti