09. 10. 2021 - 18:09
Zlatan poslao poruku Furyju pred borbu godine: Ovo je usijalo...
907
Shares
Zlatan poslao poruku Furyju pred borbu godine: Ovo je usijalo društvene mreže

PRED SPEKTAKL U LAS VEGASU

Zlatan poslao poruku Furyju pred borbu godine: Ovo je usijalo društvene mreže

Sport.ba
09. 10. 2021 - 18:09
0
Shares

Na zvaničnom mjerenju dan pred početak bokserskog spektakla u Las Vegasu sijevale su žestoke varnice između Tysona Furyja i Deontayja Wildera.

Na zvaničnoj konferenciji za medije pale su teške riječi, vrijeđali su se kao nikada do sada, prijetili jedan drugom i napravili brutalnu uvertiru za ono što nas čeka u nedjelju oko 4 sata poslije ponoći u "gradu kocke i grijeha".

Biće ovo sigurno najveći bokserski spektakl godine, a poruku pred borbu Kralju cigana poslao je napadač Milana Zlatan Ibrahimović.

Švedski napadač bh. korijena snimio je videoporuku za Furyja kako bi ga motivisao pred treći okršaj s Wilderom. 

"Tyson Fury, prijatelju moj, šta ima kod tebe? Nadam se da si dobro i da je kamp dobro prošao. Nadam se da ti je porodica dobro i da je sve kako treba. Želim ti puno sreće iako ti ne treba. Ti si na tom nivou da ispisuješ historiju. Ljudi ti se dive", rekao je Ibrahimović pa dodao:

"Ti si inspiracija za sve, nastavi samo raditi to što radiš i budi svoj, to je najbitnije. I napravi mi uslugu, samo izađi u ring, pleši i odradi ono što moraš. Uzmi taj pojas i nastavi svojim putem. Gledat ću te tako da guštam."

Učitaj još novosti