05. 10. 2021 - 15:45
SRPSKA PRINCEZA želi pokoriti London: "Imam puno udvarača u...
907
Shares
SRPSKA PRINCEZA želi pokoriti London:

NAĐA MILIJANČEVIĆ

SRPSKA PRINCEZA želi pokoriti London: "Imam puno udvarača u posljednje vrijeme"

05. 10. 2021 - 15:45
0
Shares

Meč za prvaka svijeta u boksu, u teškoj kategoriji, nedavno je bio održan u londonskoj "O2" areni, a Srbija će na istom mjestu uskoro imati svoju predstavnicu u prvom mitingu "bare knuckle" (goloruke) kategorije.

U pitanju je Nađa Milijančević, poznatija kao "Srpska princeza", koja će se 20. novembra boriti protiv Italijanke Kjare Giusti, a u razgovoru za Telegraf.rs je priznala da svu tremu i pritisak uspijeva da pretoči na pozitivnu stranu, tako da je ne ometaju tokom priprema.

"Bare knuckle (BKFC)" je specifičan po tome što nema rukavica, već samo zavoji oko šaka. Povrede su redovna pojava, ali Nađa sama ističe da sa tim nema problema, jer su joj od konstanog treninga bez rukavica ruke drastično ojačale. To se da vidjeti i po žuljevima na njenim rukama.

Hrabra Nađa plijeni i u ringu i van njega, naročito na društvenim mrežama. Atraktivna borkinja navodi da ima pregršrt udvarača, naročito Engleza.

- Imam puno udvarača u poslednje vreme. Pogotovu su se Englezi zainteresovali. Atraktivno im je što sam ja prvi ženski borac. Ima i dosta negativnih komentara hejtera, ali ne obraćam pažnju na njih. To su ljudi koji se ne razumeju u sport - istakla je Nađa, koja je pritom gostovala i u emsiji "Direkt" na "Arena sportu", koja se emituje ponedjeljkom od 20 časova.

Intervju sa Nađom Milijančević pogledajte u videu OVDJE...

Učitaj još novosti