05. 10. 2021 - 15:32
"Večerao s unucima, poslao ženu kući, pa završio s plavušom u...
907
Shares

SAD

"Večerao s unucima, poslao ženu kući, pa završio s plavušom u krilu": Poznati trener u centru skandala

05. 10. 2021 - 15:32
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Urban Mejer, trener NFL tima Džeksonvil Jaguarsi, našao se u centru skandala nakon što je u javnosti procurio jedan video na kom se vidi kako mu nepoznata plavuša pleše u krilu!

Mejer je gostovao sa svojim timom u Sinsinatiju, gdje je poražen rezultatom 24:21, ali se nije vratio sa njima - već je ostao u Ohaju sa članovima porodice kako bi otišao na večeru. A tamo je uhvaćen u kompromitujućoj pozi.

- Ostao sam da vidim unuke i svi smo te noći otišli na večeru. Pored našeg restorana je bila grupa ljudi koji su hteli da se fotografišu sa mnom i ja sam to učinio. Htjeli su da me uvuku na plesni podijum, da se malo zezamo, a ja sam trebao da odem. Bio sam glup i nisam smio da se stavim u takvu poziciju. Izvinjavam se svima - poručio je Mejer.

On je, inače, u braku sa suprugom 35 godina i imaju troje djece. Zanimljivo, njegova surpuga Šeli je prije pojave videa na društvenim mrežama takođe podijelila fotku sa suprugom koji je na sebi imao identičnu odjevnu kombinaciju.

Potom se javila i iz kuće gdje se igrala sa unucima, dok je Mejer ostao da uživa u gradu sa nepoznatom plavušom, piše Telegraf.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti