05. 10. 2021 - 11:09
NADA TOPČAGIĆ ZGRNULA OGROMNE PARE U MILANU Otkriveno koliki...
907
Shares
NADA TOPČAGIĆ ZGRNULA OGROMNE PARE U MILANU Otkriveno koliki honorar je uzela na rođendanu Zlatana Ibrahimovića,OD CIFRE BOLI GLAVA

NADA TOPČAGIĆ ZGRNULA OGROMNE PARE U MILANU Otkriveno koliki honorar je uzela na rođendanu Zlatana Ibrahimovića,OD CIFRE BOLI GLAVA

05. 10. 2021 - 11:09
0
Shares

Pjevačica Nada Topčagić bila je specijalna gošća na proslavi jubilarnog 40. rođendana slavnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića u jednom luksuznom hotelu u Milanu, a za to je, kako navode mediji, dobila i pozamašan honorar.

Kako piše "Kurir Stars", pored toga što je imala prilike da i na uvce zapjeva Ibri i njegovim prijateljima njegovu omiljenu pjesmu "Jutro je", što joj je bila velika želja, Nada se iz Milana vraća bogatija za čak 30.000 eura, koliko je zaradila za nekoliko otpjevanih pjesama svom omiljenom fudbaleru.

Kako se navodi, slavni fudbaler nije bio upućen u iznenađenje koje su mu njegovi prijatelji spremili. Oni su sami kontaktirali Nadu da dođe na njegovu gala žurku kako bi mu priredili iznenađenje, što je ona objeručke prihvatila i ne znajući koliki će honorar dobiti za nekoliko minuta pjevanja.

615c00ae-fc80-401a-8681-59f10a0a0a64-screenshot-11-previeworg

Pjevačica je na proslavu došla u društvu supruga Zlatka Đorđevića i prijatelja, koji je prvi i otkrio da se Topčagićka nalazi u italijanskoj prijestonici mode. Iako je to bilo potpuno iznenađenje za njega, Zlatan je Nadu i njenog supruga domaćinski dočekao.

Na slavlje su, pored Nade, pozvani i brojni svjetski fudbaleri. Pjevačica nije odoljela da sa pratiocima ne podijeli dio atmosfere sa žurke, pa se fotografisala sa Zlatanovom suprugom i sinom, a njen muž Zlatko sa kapitenom Francuske Polom Pogbom.

Nada i Zlatan su razmijenili i poklone, pa je tako Nada čuvenom fudbaleru dala portrete s njegovim likom, dok je on njoj darovao svoj dres sa potpisom.

- Pakujem se, pričaćemo o svemu kad se vratimo za Beograd - rekla je kratko Nada jutro nakon žurke.

Podsjetimo, nakon saznanja da je početkom ove godine slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović na scenu najvećeg italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove pjesme "Jutro je", Nada Topčagić nije mogla da dođe sebi.

Pjevačici se u jednoj sekundi pomiješalo hiljadu osjećanja, zbog čega je morala da popije tablete za smirenje. Tada je istakla da je doživjela vrhunac svoje karijere, a potom se osvrnula na poznanstvo sa Ibrahimovićevim ocem, koji je takođe muzičar.

Učitaj još novosti