01. 10. 2021 - 17:10
Bivši igrač Reala prevario suprugu s njezinom najboljom...
907
Shares
Bivši igrač Reala prevario suprugu s njezinom najboljom prijateljicom, ona ih uhvatila

Zanimljiva priča

Bivši igrač Reala prevario suprugu s njezinom najboljom prijateljicom, ona ih uhvatila

01. 10. 2021 - 17:10
0
Shares

Bivša argentinska tenisačica Gisela Dulko (36) se prije nekoliko dana vratila kući iz popodnevne šetnje. Dozivala je supruga Fernanda Gagu (35) koji se nije javljao, a kada je otvorila vrata spavaće sobe, imala je što za vidjeti. Na 'djelu' je uhvatila svog supruga koji je spavao s njezinom najboljom prijateljicom Veronikom Lafite.

Umirovljeni argentinski nogometaš Fernando Gago našao se u Argentini u centru skandala nakon što je u javnost isplivalo kako je u vlastitom domu prevario suprugu s njezinom najboljom prijateljicom.

Bivši nogometaš Real Madrida i bivša tenisačica nisu se oglasili o njegovoj aferi, a njegova ljubavnica Veronika nestala je s društvenih mreža. Tamošnji mediji pišu kako je Gisela Dulko iselila iz obiteljske kuće zajedno s troje djece koje je dobila u braku s Gagom, a navodno je već podnijela zahtjev za rastavom braka. Također, djecu je ispisala iz škole u koju su išli zajedno s djecom njezine već sad bivše najbolje prijateljice. Prekinula je svaki kontakt s njom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela Dulko (@giseladulko)

Gago i Dulko su u braku bili od 2011. godine dok je on još igrao za Real Madrid. Upravo zbog njega je s 27 godina prekinula tenisku karijeru koja je jako puno obećavala. Bila je 26. na WTA ljestvici u singlu te osvojila četiri naslova, a posebno je briljirala u parovima gdje je bila prva na listi te osvojila čak 17 titula. No, zbog obiteljskog života odlučila je žrtvovati svoju karijeru pa je zaključila priču s tenisom.

Gago je pak od 2007. do 2012. godine igrao za Real Madrid, a uz to je bio član Valencije, Rome, Boce Juniors gdje je proveo osam godina, a karijeru je prošle godine završio u Velez Sarsfieldu. Za argentinsku reprezentaciju skupio je 61 nastup te je osvojio srebro na SP-u 2014. godine u Brazilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela Dulko (@giseladulko)

Posvetio se trenerskoj karijeri, prva stepenica bio mu je argentinski prvoligaš Atletico Aldosivi, no odstupio je nakon što se u javnosti pročulo o njegovoj nevjeri. 

Soccer - UEFA Champions League - First Knockout Round - Second Leg - Liverpool v Real Madrid - Anfield

Učitaj još novosti