30. 09. 2021 - 11:42
ĐANI ĆURČIĆ OTKRIO DA POSTAJE TRENER: Lalatović, Žoc i...
907
Shares
ĐANI ĆURČIĆ OTKRIO DA POSTAJE TRENER: Lalatović, Žoc i Vujošević biće male bebe za mene!

UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

ĐANI ĆURČIĆ OTKRIO DA POSTAJE TRENER: Lalatović, Žoc i Vujošević biće male bebe za mene!

30. 09. 2021 - 11:42
0
Shares

Saša Đani Ćurčić uvijek je znao kako da zaintrigira javnost.

Nekadašnji as Parizana, Boltona, Aston Vile, Kristal Palasa i drugih klubova opet je uspio da dođe u centar pažnje.

Đani je otkrio da postaje trener, ali ne samo to.

"Sada se školujem u FSS, u trenerskoj školi, na PRO licenci. Najverovatnije ću preuzeti klub iz Superlige ili Prve lige Srbije i tako početi trenersku karijeru. Pozivam klubove da znaju. Ovo je ekskluziva na neki način. Počinje mi 25. oktobra prvi modul i traje do 30. maja 2023. godine, to je ozbiljna škola. Mogu da preuzmem klub dok se školujem. Fudbalska javnost da zna da sam tu, hoću da radim u Srbiji", rekao je Ćurčić za Mondo.

2566827-suzana-peric-6012-ff

FOTO: STARSPORT©

"Radio sam u Dinamu iz Vranja na praksi za UEFA A licencu. Bila je lepa praksa. Video sam da mogu da budem samostalan, da mogu da budem trener", smatra Ćurčić i dodaje:

"Dijego Simeone je moja filozofija, ne taktički, nego po mentalitetu, videli ste šta radi. Nenad Lalatović, Željko Obradović i Dule Vujošević su male bebe za mene po temparamentu. Lalat je moj naslednik, ne ja njegov, stariji sam", kaže se Đani.

"Ja sam nezamenljiv, mene ne mogu da smene. Zašto Lalatoivća nisu smenjivali? Ima onih koje možete da smenite i onih koje ne možete", zaključio je Đani Ćurčić.

Učitaj još novosti