30. 09. 2021 - 08:59
Rakitiću pored glave proletjela čaša piva dok je davao...
907
Shares
Rakitiću pored glave proletjela čaša piva dok je davao intervju. Evo kako je reagovao (VIDEO)

LIGA PRVAKA

Rakitiću pored glave proletjela čaša piva dok je davao intervju. Evo kako je reagovao (VIDEO)

30. 09. 2021 - 08:59
0
Shares

Ivan Rakitić sinoć je iz penala u 87. minuti donio Sevilli bod na gostovanju kod Wolfsburga (1:1) u 2. kolu grupe G Lige prvaka.

Bivšem hrvatskom reprezentativcu to je drugi gol u Ligi prvaka ove sezone, nakon što je u 1. kolu također iz penala postavio konačnih 1:1 protiv RB Salzburga.

Kao strijelac presudnog pogotka, Rakitić je nakon utakmice davao izjavu za televiziju, a to ga je moglo koštati glave. Doslovno.

Naime, neki je navijač u prolazu prema mix-zoni bacio čašu piva, koja je proletjela pokraj Rakitićeve glave i razbila se na reklamnom panou. Rakitić je refleksno reagirao i zaštitio se, ali čaša je nasreću prošla dovoljno daleko da ga ne ugrozi. Taj trenutak pogledajte OVDJE.

"Emocije s terena iste su kao one na tribinama. Ništa se nije dogodilo", ostao je smiren Rakitić i sve pokušao okrenuti na šalu.

O samoj utakmici i penalu kojim je svom klubu donio bod Rakitić je rekao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

"Nisam smio promašiti, ovaj bod je vrlo važan u našoj borbi za prolazak grupe. Bila je to jedna vrlo čudna utakmica, ali borili smo se do kraja i čak došli blizu novog pogotka. No, Liga prvaka je vrlo teško natjecanje i prisiljeni smo učiti na vlastitim pogreškama i samim time početi pobjeđivati. Šteta je što nismo došli od pobjede, naporno smo za to radili. Možda nam za bolju kontrolu utakmice treba više strpljenja. Nisu oni radili prevelik pritisak, a bod u gostima je dobra stvar. Osim toga, moramo pobjeđivati kod kuće", rekao je Rakitić, prenosi Index.hr.

"Možda bod ne zvuči toliko dobro, ali zabili smo kasni gol pa to i nije loša stvar. Htjeli smo pobijediti teškog protivnika, ali nismo uspjeli. Sve u svemu, ponosan sam i sretan zbog pristupa momčadi. Moramo samouvjereno nastaviti prema dalje", dodao je bivši hrvatski reprezentativac.

Učitaj još novosti