26. 09. 2021 - 22:40
Kajri Irving odbija da se vakciniše zbog teorije zavjere
907
Shares
Kajri Irving odbija da se vakciniše zbog teorije zavjere

NBA

Kajri Irving odbija da se vakciniše zbog teorije zavjere

26. 09. 2021 - 22:40
0
Shares

U NBA ligi 50 igrača nije vakcinisano protiv koronavirusa, a jedan od njih je sjajni plejmejker i član Bruklin Netsa Kajri Irving (Kyrie). Nekadašnji košarkaš Klivland Kavaljersa i Boston Seltiksa smatra da je vakcinacija dio đavoljeg plana.

- Irving, potpredsjednik igračke zajednice u NBA ligi, počeo je da prati i lajkuje Instagram postove o teoriji zavjere prema kojoj postoji tajno društvo koje kroz vakcine ubacuje čipove u tamnopute ljudi koji ih sve povezuju na veliki kompjuter, kako bi izvršili "Đavolji plan" - rekao je Met Saliven (Matt Sullivan), novinar "Roling Stoun" magazina.

Međutim, Irvingovo odbijanje vakcinaciji moglo bi stvoriti probleme Bruklin Netsima. Naime, Njujork i San Francisko su jedina dva grada koja imaju striktna pravila, te nijedan nevakcinisani pojedinac neće moći prisustvovati mečevima. 

Ukoliko se Kajri ne predomisli i ne vakciniše, mogao bi propustiti sve domaće utakmice, ali i gostujuće utakmice protiv Golden Stejt Voriorsa i Njujork Niksa.Inače, Irving je već nekoliko puta zbog svojih izjava i vjerovanja dospio u centar javnosti, pogotovo kada je otvoreno govorio o svom razmišljanju da je Zemlja zapravo ravna ploča.

Učitaj još novosti