23. 09. 2021 - 11:23
Podmukle laži iz Srbije obilaze Balkan: LINČ! FUDBALERI BORCA...
907
Shares
Podmukle laži iz Srbije obilaze Balkan: LINČ! FUDBALERI BORCA JEDVA IZVUKLI ŽIVU GLAVU U MOSTARU! Udarali su me nogom u lice!

KURIR JE BAŠ PRETJERAO

Podmukle laži iz Srbije obilaze Balkan: LINČ! FUDBALERI BORCA JEDVA IZVUKLI ŽIVU GLAVU U MOSTARU! Udarali su me nogom u lice!

23. 09. 2021 - 11:23
0
Shares

Navijači Veleža utrčali na teren, jurili sudije i igrače kluba iz Banjaluke, motkom htjeli da unakaze trenera gostiju... Ovako kreće tekst na srbijanskom Kurir o incidentu u Mostru i prekidu meča između Rođenih i aktuelnih bh. prvaka. Da neko ko nije gledao sve, pomislio bi da je pala i mrtva glava.

Istina, meč je prekinut, ali do sada još nemamo apsolutno nikakve dokaze da je udaren neko iz redova Borca, osim sporadičnih njihovih tvrdnji.

Haos u Mostaru na prvenstvenoj utakmici između Veleža i banjalučkog Borca! Utakmica je prekinuta u 82. minutu zbog ulaska domaćih navijača na teren. Domaćini su bili nezadovoljni arbitražom zeničkog sudije Sabrije Topalovića, koji je, prema njihovim tvrdnjama, propustio da dosudi penal za Velež pri rezultatu 0:0, prenosi Kurir pisanje Monda.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 2:0 za Banjalučane, a pošto su domaći navijači bili nezadovoljni suđenjem, riješili su da uzmu stvar u svoje ruke uletanjem na teren. Arbitar je pobjegao glavom bez obzira, ali su huligani nasrnuli na gostujuće fudbalere i stručni štab!

Prema pisanju lokalnih medija, udarac nogom u glavu zadobio je centarfor Borca Jovo Lukić, dok su pristalice Veleža motkom krenuli da se obračunaju sa trenerom Nemanjom Miljanovićem. I onda umetnuta fotografija s meča s AEK-om, pa bi lakovjerni pomislili da je nastala u meču s Borcem. 

2670063-velez815x458-ff

FOTO: PRINTSCREEN (ova slika uopšte nije s meča s Borcem već na gostovanju kod AEK-a)

Fudbaler Borca Jovo Lukić najprije nije vjerovao da je situacija tako ozbiljna.

- Zvonić iz Veleža mi je vikao da bežim jer nije zaje*ancija, pa sam potrčao ka svlačionici. Taman sam mislio da sam pobegao huliganima kad me je na ulazu u tunel sačekao udarac cipelom u glavu! Mislio sam da udaram u zid na ulasku u tunel. Navijači su nosili one velike šipke od zastava, pokušali su da napadnu i trenera Miljanovića. Dugo smo čekali da se isprazni stadion, pa nas je policija pratila skroz do Banjaluke - izjavio je za Mondo Jovo Lukić.

Kuirorov naslov glasi: LINČ! FUDBALERI BORCA JEDVA IZVUKLI ŽIVU GLAVU U MOSTARU! Lukić: Udarali su me nogom u lice! 

I zaista nakon ovog, neko bi pomislio da je bio haos u Mostaru. A u međuvremenu, u svlačionici Borca vladala je slavljenička atmosfera i odjekivale su pjesme. Previše za isprebijane i isprepadane igrače bh. prvaka, zar ne?

2726525-999-ff

(Čak ni ova slika nije iz Mostara mada ovi iz Kurira sugeriraju da i to jeste)

(Sport.ba)

Učitaj još novosti