22. 09. 2021 - 15:53
Pochettino o Messijevoj reakciji: Sve je tu itekako jasno
907
Shares
Pochettino o Messijevoj reakciji: Sve je tu itekako jasno

Pochettino o Messijevoj reakciji: Sve je tu itekako jasno

22. 09. 2021 - 15:53
0
Shares

PSG je u nedjelju s 2:1 nakon dramatičnog preokreta u zadnjim minutama utakmice pobijedio Lyon i došao do šeste pobjede u jednako toliko ligaških kola.

Susret je potpuno zasjenio trenutak iz 75. minute. Pochettino je odlučio zamijeniti Lionela Messija i uvesti Achrafa Hakimija, a Argentincu se to nije svidjelo, pa mu je prilikom izlaska s terena odbio dati ruku.

screenshot-14

"Situacija je vrlo jasna, a i klub se oglasio po tom pitanju. Vidjeli smo da Messi osjeća bolove u koljenu. Nakon jednog duela uhvatio se za koljeno i reagirali smo. Odigrao je dobro prvo poluvrijeme, imao dobru priliku koju nije pretvorio u gol. Odigrao je kvalitetno, a nakon 75 minuta provedenih na terenu, uzimajući u obzir situaciju s koljenom, odlučili smo ga izvesti", rekao je argentinski trener za France Bleu.

Francuske novinare zanimalo je je li Pochettina iznenadilo što se o fotografiji na kojoj mu Messi odbija pružiti ruku toliko piše i govori.

"Ne. Prihvaćam takvu situaciju. Dobili smo informacije i odlučili da ga je ispravnije izvesti u 75. minuti nego ga ostaviti do kraja. Svi veliki prvaci žele uvijek biti na terenu. Sve razumijemo."

Messi je jutros odradio pretrage koje su pokazale kontuziju kosti potkoljenice desne noge, ali težina ozljede nije poznata. Više detalja bit će poznato za dva dana, kad obavi dodatne pretrage. Messi neće igrati u srijedu protiv Metza.

Učitaj još novosti