21. 09. 2021 - 16:09
Objavljen je video profesionalnog debija Beckhamovog sina:...
907
Shares
Objavljen je video profesionalnog debija Beckhamovog sina: Otok grca u suzama, kakav je ovo CIRKUS

SAD

Objavljen je video profesionalnog debija Beckhamovog sina: Otok grca u suzama, kakav je ovo CIRKUS

21. 09. 2021 - 16:09
0
Shares

Sin legendarnog Davida Beckhama, Romeo Beckham, debitovao je prije dva dana u profesionalnom fudbalu za američkog trećeligaša Fort Lauderdale.

19-godišnji sin Unitedove legende zaigrao je na veznoj poziciji, koju je igrao i njegov otac. Nastupio je za ekipu koja služi kao rezervna Inter Miamiju, klubu kojem je Beckham vlasnik. 

Prvi izvještaji s utakmice bili su pozitivni, američki mediji pisali su da je odigrao vrlo dobar susret, a onda je Sky Sports objavio video njegovog debija.

Kad se radi takvi videozapisi, obično se radi o kompilaciji najboljih poteza nekog igrača, a za vjerovati je kako je i ovoga puta to bio slučaj. I tu je došlo do potpunog cirkusa u komentarima ispod objave.

Osim što video traje samo 28 sekundi, on ne prikazuje neke sjajne poteze kojima bi mladi Beckham oduševio gledatelje. Na snimci se vidi trenutak prije početka utakmice, prikazana su dva prosječna centaršuta koja je Beckham ubacio u ruke protivničkog golmana i trenutak kad je napustio igru.

Ne baš impresivan debi ismijan je u komentarima ispod objave. "Jabuka ipak pada daleko od stabla", glasi jedan od prvih komentara, a na njega se nadovezuje drugi: 

"Dva ubačaja. Kakav nastup. Da nije Beckhamov sin, nikad nigdje ne bi zaigrao."

Jedan od komentatora odlučio se našaliti na Beckhamov, ali i na račun Newcastlea. 

"Jedina dva poteza koja ste imali za izdvojiti su dva loša ubačaja koja je golman ulovio u ruke... Kad će ga Newcastle dovesti?", zapitao se komentator. 

Učitaj još novosti