20. 09. 2021 - 16:25
POGBA ODIGRAO ODLIČAN MEČ, ALI I BIO VAN SEBE Odlučuo je...
907
Shares
POGBA ODIGRAO ODLIČAN MEČ, ALI I BIO VAN SEBE Odlučuo je odgovoriti na uvrede s tribina, Carrick ga morao odvući u svlačionicu

PREMIERSHIP

POGBA ODIGRAO ODLIČAN MEČ, ALI I BIO VAN SEBE Odlučuo je odgovoriti na uvrede s tribina, Carrick ga morao odvući u svlačionicu

20. 09. 2021 - 16:25
0
Shares

Manchester United je jučer uz dosta sreće savladao West Ham u Londonu s 2:1 i to nakon što su domaći vodili, a u samom finišu sudijske nadoknade i promašili penal.

Paul Pogba odigrao je još jedan odličan meč iako nije upisao gol ili asistenciju. Francuz je imao fantastičan radijus kretanja, te bio pokretačka snaga Crvenih đavola.

Inače, sjajni veznjak bio je u centru pažnje i van terena pa ga je Michael Carrick doslovno morao odvući u tunel stadiona nakon što je francuski veznjak odlučio odgovoriti na uvrede koje su navijači West Hama sipali s tribina.

Do sukoba je došlo nakon što je Manchester United u nedjelju s 2:1 pobijedio West Ham. Video koji se pojavio na društvenim mrežama prikazuje Pogbu kako na putu prema svlačionici ulazi u verbalni sukob s navijačima domaće momčadi.

"Začepi svoja jeb**a usta", urlali su bijesni navijači londonskog kluba, a onda se s tribina začulo i "Je** se", nakon čega je Pogba zastao kako bi se inatio navijačima.

Kako su mu navijači vikali da zatvori usta, on je odlučio pred njima stajati otvorenih usta s osmijehom na licu kako bi ih provocirao, ali onda se pojavio Carrick, koji ga je odvukao u svlačionicu.

Pogba je, inače, poznat kao izuzetno temperamentan igrač, te ovo previše i ne čudi...

Učitaj još novosti