20. 09. 2021 - 10:39
Poznati brazilski nogometaš ostavio ženu i sad s 'nećakinjom'...
907
Shares
Poznati brazilski nogometaš ostavio ženu i sad s 'nećakinjom' iz prvog braka čeka dijete

Zanimljiva priča

Poznati brazilski nogometaš ostavio ženu i sad s 'nećakinjom' iz prvog braka čeka dijete

20. 09. 2021 - 10:39
0
Shares

Brazilski nogometni reprezentativac Hulk pohvalio se na Instagramu da će po četvrti put postati otac.

"Srce mi je ispunjeno tolikom srećom i mogu samo reći 'Bože, hvala ti'. Već se radujemo što ćemo dobiti dijete i bezuvjetno ga volimo", objavio je Brazilac.

Bila bi to obična vijest, poput mnogih drugih slučajeva kada poznati sportaši na društvenim mrežama najave dolazak prinove u obitelji, da nije svega onog u Hulkovom privatnom životu što je prethodilo ovoj objavi.

Bivšu suprugu zamijenio atraktivnom nećakinjom
Naime, Hulk dijete čeka sa Camilom Sousom, svojom sadašnjom suprugom koja je - nećakinja njegove bivše supruge.

Iran Angelo de Souza bila je njegova supruga od 2007. do 2019. godine i u braku su dobili troje djece, dva sina i kćer. Razveli su se prije nešto više od dvije godine, a razlog je bio taj što se Hulk spetljao s njezinom atraktivnom nećakinjom Camilom.

Budući da ni Camila niti on nisu u tome vidjeli ništa sporno, nastavili su svoju vezu koja je rezultirala vjenčanjem održanim tijekom 2020. godine, a sad će dobiti i dijete.

Bivša supruga Iran ovu vijest nije komentirala, ali jest ranije se oglasila i nazvala ga je čudovištem.

Hulk se inače u siječnju vratio u Brazil gdje trenutno igra za Atletico Mineiro. Prethodno je igrao u Europi za Porto i Zenit, a od 2016. do 2020. bio je u Kini gdje je kao igrač tamošnjeg Shanghai SIPG-a po sezoni zarađivao 20 milijuna eura. Kinezi su mu, dakle, sveukupno isplatili 80 milijuna eura i onda se tim novcem na računu odlučio vratiti u domovinu...

 

Učitaj još novosti