18. 09. 2021 - 08:21
Raducanu zaradila 2,1 mil. eura: Nisam gledala bankovni račun
907
Shares
Raducanu zaradila 2,1 mil. eura: Nisam gledala bankovni račun

US open

Raducanu zaradila 2,1 mil. eura: Nisam gledala bankovni račun

18. 09. 2021 - 08:21
0
Shares

Mlada Emma Raducanu (18) u finalu US Opena 11. rujna pobijedila je Kanađanku Leylah Annie Fernandez sa 6-4, 6-3, a britanskoj tenisačici bio je ovo prvi osvojeni turnir i to ni više ni manje nego Grand Slam. 

Emma se tenisom počela baviti s pet godina, a trenirala je i jahanje, košarku, motocross i karting. Plesala je i balet te je velika obožavateljica Formule 1, ali i Lewisa Hamiltona. 

Dugogodišnja urednica američkog Voguea Anna Wintour osobno je na Met Galu pozvala ovogodišnju osvajačicu US Opena, a Emma nije skrivala oduševljenje povodom svog prvog pojavljivanja na crvenom tepihu. 

- Na Met Gali sam razgovarala s Lewisom Hamiltonom što je bilo jako 'cool' jer sam veliki obožavatelj raznih sportova. Bilo mi je stvarno drago vidjeti ga i pričati s njim - rekla je Emma pa dodala:

- Ovo je pravi umjetnički događaj sa sjajnim nastupima i bila sam jako počašćena i zahvalna što su me pozvali. 
Emma je za BBC Breakfast otkrila da se nakon epske pobjede vratila roditeljima te je rekla da će se oni pobrinuti za njezin novac.

Podsjetimo, mlada Britanka je za osvojeni Grand Slam uzela nevjerojatnih 2,1 milijuna eura. 

- Nisam još ništa kupila. Znam da je tenis izuzetno skup sport pa ću novac potrošiti u tu svrhu. Ne razmišljam o novcu. Znam da postoji puno poreza i rashoda - kazala je pa dodala:

- Nisam ni pogledala bankovni račun - kazala je iskreno. 

Emma je priznala da i kao svaki drugi tinejdžer mora poraditi na lošim navikama koje ima. 

- Nisam baš najorganiziraniji tip. Moram više pospremati, a čak nisam ni raspakirala kofer od putovanja od prije tri tjedna. 

Britanskoj tenisačici ovo je bio tek peti turnir na Touru, a da stvar bude još bolja morala je igrati i kvalifikacije. Raducanu je pobijedila deset mečeva u nizu, a pritom nije izgubila niti jedan set.

- Bilo mi je smiješno kad sam gledala snimku jer mi se činilo kao da to nisam ja. Pokušala sam ponovno proživjeti te trenutke, ali još uvijek je to nešto što je vrlo teško shvatiti - zaključila je. 

Učitaj još novosti