15. 09. 2021 - 14:18
Neočekivani preokret koji će izazvati haos u Realu: Sportski...
907
Shares
Neočekivani preokret koji će izazvati haos u Realu: Sportski direktor PSG-a otkrio gdje bi Mbappe mogao nastaviti karijeru

Neočekivani preokret koji će izazvati haos u Realu: Sportski direktor PSG-a otkrio gdje bi Mbappe mogao nastaviti karijeru

15. 09. 2021 - 14:18
0
Shares

Transfer-saga oko prelaska francuskog nogometaša Kyliana Mbappea u Real Madrid završila je prije 15 dana, a sportski direktor PSG-a Leonardo već je pokrenuo novu. Mbappe je, podsjećamo, trebao u samom finišu ljetnog prijelaznog roka preći u Real Madrid, ali transfer je propao jer su u PSG-u nabili preveliku cijenu.

Real je na kraju, navodno, nudio oko 220 miliona eura, ali u PSG-u su čak i tu ponudu ignorirali. Mbappe je bio silno razočaran jer mu je propao toliko željeni transfer u Real, ali nije pravio probleme klubu i bit će dio velike trojke Messi – Neymar – Mbappe.

mbappe1

Međutim, do sada se uglavnom pisalo kako Mbappe neće produžiti ugovor s PSG-om te da će sljedećeg ljeta otići u Real Madrid bez odštete, što Madriđanima savršeno odgovara jer osim goleme plaće i kojekakvih bonusa, neće morati plaćati odštetu Francuzima.

Ipak, moglo bi doći i do golemog preokreta koji će izazvati haos u Realu. Sportski direktor PSG-a Leonardo kazao je za Canal+ kako PSG računa na to da će Mbappe produžiti ugovor, te da PSG ima mladog Francuza u svojim dugoročnim planovima.

“Niko ne zamišlja budućnost PSG-a bez Mbappea. Nismo zadovoljni ponašanjem Reala. Započeli su pregovore s jednim od najboljih igrača svijeta u posljednjim danima prijelaznog roka. Bili smo jasni glede njihovih ponuda. To nije bilo dovoljno, pa nudili su manje nego što smo ga mi platili. A posljednja ponuda o kojoj su govorili, nikada nije službeno stigla”, rekao je Leonardo.

Zatim je natuknuo da bi Mbappe karijeru mogao nastaviti upravo u PSG-u. “Ne vidim da će Mbappe napustiti PSG na kraju sezone. Niko ne zamišlja budućnost PSG-a bez njega. Mbappe je duboko povezan s klubom i on nama puno znači. Ne samo zato što je domaći dečko i jedan od najboljih na svijetu. On je baš igrač kakvog mi volimo i igrač kojeg svi vole. Trio Messi – Neymar – Mbappe je nešto na što gledamo dugoročno, a ne samo jednu sezonu. Mislim da su veoma komplementarni, svaki od njih ima svoje karakteristike i ne vidim nikakve ljubomore među njima”, rekao je Leonardo.

Učitaj još novosti